Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022

Κατέρρευσε σε συγκέντρωση και πέθανε ο πολιτευτής της “Ελληνικής Λύσης” - Το μήνυμα Βελόπουλου


Την τελευταία του πνοή άφησε την Κυριακή ο πολιτευτής της “Ελληνικής Λύσης”, Θεόδωρος Βλαγκούλης, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τα φωτοβολταϊκά πάρκα, στις Ξενιές Βουπρασίας στην Ανδραβίδα.

Ο 68χρονος πολιτικός, μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του επί του θέματος και καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους πολίτες, επέστρεψε στη θέση του. Στη συνέχεια, όμως κατέρρευσε.

Τις πρώτες βοήθειες έσπευσαν να του δώσουν ο γιατρός και δήμαρχος της Ανδραβίδας Κυλλήνης, Γιάννης Λέντζας, ο βουλευτής και επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης, μαζί με τον βουλευτή Ηλείας, Διονύση Καλαματιανό.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ilialive.gr, σύμφωνα με τους παριστάμενους, ο Θεόδωρος Βλαγκούλης, φέρεται να κατέληξε είτε εκείνη την ώρα στην αίθουσα ή στα πρώτα λεπτά της διαδρομής προς το Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Ο Θεόδωρος Βλαγκούλης ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, της Βασιλικής και της Άννας – Μαρίας.

Κυριάκος Βελόπουλος: Η απώλειά του είναι δυσβάσταχτη

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, εξέδωσε συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Θεόδωρου Βλαγκούλη, σημειώνοντας ότι η οδύνη του είναι μεγάλη.

“Η απώλεια του είναι δυσβάσταχτη, η απουσία του από τον αγώνα για μια καλύτερη Ελλάδα, ηχηρή”, τονίζει, μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Αναλυτικά, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρει:

“Ο Θεόδωρος Βλαγκούλης «έφυγε» όρθιος και αγωνιζόμενος για την πατρίδα και την αγαπημένη του γενέτειρα, την Ηλεία.

Η οδύνη μου είναι μεγάλη για αυτή την αιφνίδια απώλεια του ανθρώπου που με τίμησε με την φιλία του, την συμπαράσταση του, την συστράτευση, την ανιδιοτελή προσφορά του και τα υψηλά ιδανικά που τον διέκριναν.

Η απώλεια του είναι δυσβάσταχτη, η απουσία του από τον αγώνα για μια καλύτερη Ελλάδα, ηχηρή.

Η πρέπουσα απόδοση τιμής, είναι να συνεχίσουμε τον αγώνα του και να φανούμε όλοι αντάξιοι του ήθους, του σθένους και του πατριωτισμού του.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του”.

ΦΩΤΟ: patrisnews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom