Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Η Λαμία νίκησε 2 - 1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ελπίζει... (φωτο & βίντεο)


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε απόψε στο Αγρίνιο την Λαμία για την πρεμιέρα των playouts του πρωταθλήματος της Super League, από την οποία ηττήθηκε με 2 - 1.

Μετά από ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα, φάουλ, άγχος και λάθη εκατέρωθεν η Λαμία έφυγε και φέτος νικήτρια από το Αγρίνιο στην πρώτη αγωνιστική των playouts, η μόνη διαφορά ότι πέρσι είχε κερδίσει με 3 - 0.


Στην αρχή του μας η Λαμία φάνηκε πιο μαχητική και μέχρι του 20' ήλεγχε το παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια ο Παναιτωλικός ανέβασε ταχύτητα βγήκε δυνατά μπροστά και είχε τρεις τουλάχιστον πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ (στο 24' με τον Ντουάρτε, στο 27' με τον Φλόρες κι ένα απίστευτο τετ α τετ του Καρέλη με τον Σαράνοφ στο 30' που βγήκε νικητής ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων), αλλά λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου δέχτηκε ένα γκολ από το πουθενά...

Στο 40' ο Παναιτωλικός έχασε τον Αλέξανδρο Μαλή, ο οποίος σε μία φάση που είχε τη μπάλα μόνος του αισθάνθηκε πόνο στον αχίλλειο στο δεξί του πόδι και αποχώρησε με κλάματα υποβασταζόμενος...

Στο 45' η Λαμία προηγήθηκε στο σκορ: Σε φάση διαρκείας στα καρέ του Παναιτωλικού, ο Μανούσος αφού απέφυγε ωραία τον αντίπαλό του, μπήκε στην περιοχή και έκανε το γύρισμα, η μπάλα αφού χτύπησε σε ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού επέστρεψε στα πόδια του και έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Ανέστη και κατέληξε στα δίχτυα... 0 - 1!!!

Το ημίχρονο έληξε με τη Λαμία να προηγείται 0 - 1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για την Λαμία και τον Παναιτωλικό φορτσάτο να παίρνει τα ηνία του αγώνα και να ψάχνει τη γρήγορη ισοφάριση.

Μια ωραία επέλαση του Ντουάρτε κόπηκε από τον Αντέτζο, ενώ λίγα λεπτά μετά ο Σαράνοφ μπλόκαρε ένα γύρισμα του Αποστολάκη και στο 55' ο Μεντόσα από κοντά δεν τα κατάφερε καθώς ο Μπεχαράνο έβαλε το κορμί του και απομάκρυνε σε κόρνερ...

Τα λεπτά κυλούσαν με τον Παναιτωλικό να μην βρίσκει τρόπο να πετύχει γκολ,ενώ η Λαμία θωρακίστηκε στα μετόπισθεν στην προσπάθειά της να κρατήσει το προβάδισμα στο σκορ και τους τρεις βαθμούς που θα της φανούν πολύτιμοι για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Στο 71' ο Γιάννης Αναστασίου προχώρησε σε τρεις μαζεμένες αλλαγές για να δώσει νέα πνοή στην ομάδα του.., αλλά και πάλι η Λαμία ήταν αυτή που πέτυχε γκολ!!!

Στο 77' δεύτερο γκολ για την Λαμία: Οι παίκτες της αντάλλαξαν όμορφα την μπάλα και ο Ελευθεριάδης που έφυγε μόνος του με ωραία προσποίηση και εκτέλεση νίκησε τον Ανέστη για το 0-2. Η φάση ελέγχθηκε για οφσάιντ καθώς φάνηκε να είναι εκτεθειμένος ο σκόρερ, όμως σύμφωνα με τον VAR δεν ήταν....

Στο 83' μείωσε ο Παναιτωλικός: Στην πρώτη τελική μετά το 0 - 2 για τον Παναιτωλικό ο Ντουάρτε απέφυγε τον Τζανδάρη και έκανε το σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Σαράνοφ και 1 - 2...

Ο Παναιτωλικός πάλεψε στη συνέχεια για την ισοφάριση, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει δεύτερο γκολ κι έτσι πλήρωσε τις χαμένες ευκαιρίες τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Οπως και πέρσι έτσι και φέτος η Λαμία έφυγε νικήτρια από το Αγρίνιο στον πρώτο αγώνα των playouts και μετά την ήττα του Απόλλωνα από τον Ατρόμητο ελπίζει στην παραμονή της...

Παναιτωλικός: Ανέστης, Μαλής(λ.τ. 43' Αποστολάκης), Λάρσον, Κορνέλιους, Περέιρα(71' Αντούνες), Ντουάρτε, Μάρτενσον(71' Μπαρμπόσα), Μεντόσα, Φλόρες, Ντάγκο(81' Μόρσεϊ), Καρέλης(71' Καρέλης).

Λαμία: Σαράνοφ, Σιμόν, Λούκας, Αντέτζο, Σαραμαντάς, Μανούσος(63' Τιρόνε, 85' Προβιδάκης), Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Μπανγκουρά(46' Ελευθεριάδης), Ρόμανιτς(85' Τζανετόπουλος), Καραμάνος(80' Βέλλιος).










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom