Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

ΣΟΚ στο Ρέθυμνο: Άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε γυναίκα και μετά αυτοπυροβολήθηκε!


Ενα ακόμα εγκληματικό επεισόδιο από άνδρα σε βάρος γυναίκας συνέβη σήμερα το απόγευμα λίγη ώρα πριν τις 19.00 στην περιοχή της παραλίας του Πανόρμου στο Ρέθυμνο.Ο δράστης στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.

Σύμφωνα με μαρτυρία στο Flashnews.gr ακούστηκε αρχικά πυροβολισμός. Έντρομοι άνθρωποι που βρίσκονταν στην περιοχή έτρεξαν και είδαν μια γυναίκα να κείτεται αιμόφυρτη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας άνδρας πυροβόλησε τη γυναίκα και στη συνέχεια διέφυγε με αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αμέσως κλήθηκε βοήθεια. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά της γυναίκας στο νοσοκομείο, ενώ οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το αιματηρό επεισόδιο.

Σοκ!  Αυτοπυροβολήθηκε ο δράστης που σκότωσε τη γυναίκα στο Ρέθυμνο

Νεκρή είναι η γυναίκα στο Πάνορμο Ρεθύμνου μετά τον πυροβολισμό που δέχθηκε από έναν άνδρας σήμερα το απόγευμα. Την ίδια στιγμή ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες έβαλε τέλος στη ζωή του λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης που πριν λίγη ώρα σήμερα πυροβόλησε μια γυναίκα στο Πάνορμο, αυτοπυροβολήθηκε με σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του.

Λίγη ώρα πριν τις 19.00 ένας άνδρας είχε πυροβολήσει μια γυναίκα στην περιοχή του Πανόρμου στο Ρέθυμνο και στη συνέχεια διέφυγε με το αυτοκίνητό του προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ για να παραλάβει την αιμόφυρτη γυναίκα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες αυτοπυροβολήθηκε προσπαθώντας να βάλει τέλος στη ζωή του και μετεφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom