Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Γνωστός μάνατζερ καλλιτεχνών ο συγκατηγορούμενος του Σεμέδο στον βιασμό της 17χρονης


Γνωστός διοργανωτής πάρτι σε μεγάλα club της Αθήνας και επαρχιακών πόλεων της Ελλάδας, αλλά και manager καλλιτεχνών κυρίως του χώρου της τραπ μουσικής είναι ο 40χρονος που κατηγορείται μαζί με τον Ρούμπεν Σεμέδο για τον ομαδικό βιασμό της 17χρονης κοπέλας.

Ο 40χρονος Νιγηριανός που συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι μετά από ένταλμα που είχε εκδοθεί εναντίον του οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής κι αύριο αναμένεται να οδηγηθεί σε εισαγγελέα και ανακριτή.

Ο μάνατζερ που έχει διοργανώσει μερικά από τα μεγαλύτερα πάρτι σε club της παραλιακής ζώνης της Αθήνας κι όχι μόνο φέρεται σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ανήλικη κοπέλα σε ασελγείς πράξεις εναντίον της.

Τόσο ο ίδιος όσο και ο παίχτης του Ολυμπιακού κατηγορούνται για βιασμό της 17χρονης μέσα στο σπίτι του 27χρονου ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα.

Ο 40χρονος μάνατζερ που έχει ιδρύσει κι εταιρεία που ασχολείται με τη διοργάνωση πάρτι αλλά και με το μανατζάρισμα καλλιτεχνών, βρίσκεται σε λειτουργία τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα ο 40χρονος Νιγηριανός αρκετές φορές έχει φιλοξενηθεί σε φωτογραφίες περιοδικών καθώς έχει ποζάρει με πολλούς από τους επωνύμους πελάτες του.

Στο προφίλ του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, έχει πολλές εικόνες από τα πάρτι που έχει επιμεληθεί, αλλά και με τους διάσημους φίλους.

Ο 40χρονος αναμένεται να σήμερα μαζί με τον Πορτογάλο στόπερ πού ζήτησε και πήρε 24ωρη προθεσμία στον ανακριτή.

Ρεπορτάζ: Θανάσης Γερασιμίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom