Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Φώτης Κωστούλας: «Αυτός ο Παναιτωλικός θα είναι κάτι πολύ διαφορετικό...»! (φωτο)


Δείπνο παρέθεσε το βράδυ της Τετάρτης (18/8) ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο ισχυρός άνδρας των «καναρινιών» σε ομιλία του τόνισε ότι φέτος ο Παναιτωλικός θα έχει διαφορετική εικόνα και δεν θα περάσει όσα πέρασε την περσινή σεζόν όταν σώθηκε κυριολεκτικά στο τσακ.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Φώτη Κωστούλα:

«Θέλω να πω ότι το λίγο που είδα από εσάς σε μερικά παιχνίδια και το λίγο που είδα σε κάποια προπόνηση, έχω αρχίσει και πιστεύω ότι η ομάδα αυτή που φτιάχνουμε φέτος, θα είναι κάτι το πολύ διαφορετικό από ό,τι πέρυσι και τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτό είναι το πρώτο δικό μου συμπέρασμα. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι η πραγματικότητα και το τελικό μου συμπέρασμα όταν η σεζόν φτάσει στο τέλος. Είμαι χαρούμενος που βλέπω μέσα στο γήπεδο μια ομάδα που πραγματικά θα δώσει αγώνες για να πάρουμε μια καλή θέση, να μην έχουμε τα περσινά, αλλά πάνω απ’ όλα για να δώσει χαρά, ικανοποίηση και καλό θέαμα σε όλους τους φιλάθλους του Παναιτωλικού.

Το πιστεύω αυτό που λέω και είμαι σίγουρος ότι φέτος όλοι μαζί εσείς κι εμείς που σας παρακολουθούμε και σας χαιρόμαστε, θα έχουμε μια καλή χρονιά».






https://www.a-sports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom