Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

Συνελήφθη ο δήμαρχος Μυκόνου Κων/νος Κουκάς για την επέμβαση στο Καλό Λιβάδι (φωτο & βίντεο)


Συνελήφθη πριν από λίγο απο ανδρες της Υποδιευθυνσης Αστυνομιας Μυκόνου, ο δημαρχος του νησιού, Κωνσταντίνος Κουκας.Ο δημαρχος Μυκόνου φέρεται να πρωτοστάτησε σε κινητοποιήσεις κατοίκων με αφορμή αυθαιρεσίες που εντοπίστηκαν στην παραλία Καλο Λιβάδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος Μυκόνου πρωτοστάτησε σε κινητοποιήσεις κατοίκων με αφορμή αυθαιρεσίες που εντοπίστηκαν στην παραλία Καλό Λιβάδι.

Μάλιστα, τα ξημερώματα τρία σκαπτικά μηχανήματα της δημοτικής Αρχής, γκρέμισαν τα παράνομα κτίσματα, τα οποία φέρεται να έχτισε ξενοδόχος της περιοχής.


Σήμερα το πρωί ο ξενοδόχος υπέβαλε μήνυση κατά του δημάρχου, Κωνσταντίνου Κουκά ο οποίος συνελήφθη με την διαδικασία του Αυτοφώρου.

Κατόπιν εντολής του εισαγγελέα  Σύρου ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς που είχε συλληφθεί νωρίτερα με την αυτόφωρη διαδικασία έξω από το δημαρχείο της Μυκόνου, αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν σχετικών διευκρινίσεων που δόθηκαν. 

Ο δήμαρχος είχε στην κατοχή του όλα τα νόμιμα έγγραφα αλλά και τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου που ομόφωνα ήταν υπέρ της κίνησης στο Καλό Λιβάδι. 

Η κοινωνία του νησιού από το πρωί επιβραβεύει με κάθε τρόπο και σε κάθε τόνο την κίνηση του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά.

Δείτε φωτογραφίες μετά το γκρέμισμα των αυθαιρεσιών σήμερα το πρωί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom