Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Δολοφονία στη Δάφνη: Χαμός στην Ευελπίδων - Συγγενείς της 31χρονης επιτέθηκαν στο συζυγοκτόνο (βίντεο)


Επεισοδιακή ήταν η άφιξη του συζυγοκτόνου της Δάφνης στην Ευελπίδων το πρωί της Τρίτης (03.08.2021).

Ο 41χρονος έφτασε στα δικαστήρια λίγο πριν από τις 9 το πρωί, όπου του επιτέθηκαν περίπου δέκα συγγενείς της αδικοχαμένης 31χρονης, με μπουνιές και κλωτσιές, πριν προλάβουν να τον φυγαδεύσουν οι αστυνομικοί.

Ο συζυγοκτόνος απολογείται ενώπιον του 12ου τακτικού ανακριτή, για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.Επιπλέον, σε βάρος του 40χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας-οπλοχρησίας.

Ο δράστης ομολόγησε το έγκλημα του προανακριτικά και ήταν εκείνος που ενημέρωσε την αστυνομία για την αποτρόπαια πράξη του.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ

Ανατριχιαστικές περιγραφές

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικός ο τρόπος που προανακριτικά περιέγραψε το έγκλημα του, με απόλυτη ψυχραιμία και με λεπτομέρειες που…σοκάρουν.

Ο 40χρονος άνδρας επιχείρησε να δικαιολογήσει την στυγερή δολοφονία της συζύγου του, υποστηρίζοντας ότι εκείνη τον απατούσε και λέγοντας ότι το διαπίστωσε διότι είχε βάλει…κοριό.

Συγκεκριμένα, ενώπιον των αστυνομικών φέρεται να περιέγραψε πως αφού ξύπνησε και ετοίμασε το γιο τους για να πάει να παίξει μπάλα στην πλατεία, τότε :«άρχισα να κάνω βόλτες μες στο σπίτι και σκεφτόμουν αυτή την πρώτη συνομιλία. Για 10 λεπτά είχα θολώσει και γύριζε το μυαλό με αυτά που είχα ακούσει.

Πήγα στην κουζίνα, πήρα ένα μαχαίρι από το συρτάρι μεγάλο καφέ και πήγα προς το δωμάτιο του γιου μας. Η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη καθώς άκουσα τη συμβουλή του πεθερού και 15 μέρες πριν είχα αφαιρέσει τα κλειδιά από την πόρτα της για να μην κλειδώνεται μέσα. 

Όταν πήρα το μαχαίρι με το δεξί χέρι μπήκα στο δωμάτιο της, εκείνη κοιμόταν ανάσκελα και απευθείας όρμηξα πάνω της, ξάπλωσα πάνω της και την κάρφωσα με την μύτη του μαχαιριού μία φορά στο λαιμό. Εκείνη τότε ξύπνησε άρχισε να φωνάζει “πεθαίνω” και με το αριστερό χέρι της έκλεισα το στόμα. Έτσι αριστερά από το κεφάλι της και με τα δυο μου χέρια της έκλεισα το στόμα γιατί φώναζε. Μετά από περίπου ένα λεπτό εκείνη σταμάτησε να αντιστέκεται και να φωνάζει».

Η διαδρομή μέχρι την παράδοση

Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος περιέγραψε με ανατριχιαστικό αλλά και απόλυτα ψύχραιμο τρόπο πως ξεπλύθηκε, πήγε πρώτα στην αδελφή του και μετά στην αστυνομία.

«Σηκώθηκα πήγα στο μπάνιο γιατί ήμουν γεμάτος αίματα. Φορούσα μία κοντομάνικη μπλούζα με ρίγες, την έβγαλα και την πέταξα στο καλάθι με τα άπλυτα. Ξέπλυνα στο νιπτήρα τα χέρια μου και το πρόσωπο φόρεσα τα ρούχα που φοράω τώρα και έκλεισα την πόρτα του δωματίου. 

Πήρα το μηχάνημα καταγραφής και πήγα στο σπίτι της αδερφής μου. Δεν της είπα τι είχα κάνει, αλλά της ζήτησα να ακούσει τις συνομιλίες. Επειδή είχε πρόβλημα το laptop, άφησα το μηχάνημα εκεί, της είπα να ακούσει τις συνομιλίες και της είπα ψέματα ότι πάω στη δουλειά ενώ εγώ έφυγα με τα πόδια και πήγα στο αστυνομικό τμήμα της Δάφνης όπου τους αποκάλυψα τι είχα κάνει» ανέφερε στην προανακριτική του απολογία.

Μάλιστα, ο 40χρονος ευχήθηκε στην κατάληξη των όσων είπε στους αστυνομικούς να γυρνούσε ο χρόνος πίσω για να σκεφτεί ξανά τι…αποφάσισε να κάνει στη σύζυγο του.

«Ό,τι έκανα το έκανα γιατί γυρνούσε στο μυαλό μου αυτή η συνομιλία. Δεν μπορούσα να αντέξω ότι η γυναίκα που αγαπούσα έκανε αυτά που έκανε μέσα στο σπίτι μας. Μακάρι να γυρνούσα το χρόνο πίσω, να ξανασκεφτώ αυτά τα 10 λεπτά» τόνισε ο συζυγοκτόνος ενώπιον των αστυνομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom