Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Τόκιο: Καταιγίδα η Εθνική Πόλο συνέτριψε το Μαυροβούνιο με 10 - 4 κι έβαλε πλώρη για μετάλλιο (βίντεο)


Συνέτριψε το Μαυροβούνιο η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών στον προημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο,στον καθοριστικό νοκ άουτ αγώνα που τελείωσε πριν από λίγο και πήρε το εισιτήριο για την 4άδα, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για ένα μετάλλιο.

Εκπληκτική η απόδοση της Εθνικής μας στις τρεις πρώτες περιόδους, όταν και προηγήθηκε με 6 - 2, με φοβερά αποτελεσματική άμυνα και εξαιρετικά παραγωγική επίθεση δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού καθηλώνοντας τους αντιπάλους της.

Η λήξη του αγώνα, με εξαιρετική εμφάνιση και στην 4η περίοδο, όπου πέτυχε 4 γκολ,βρήκε την Εθνική Ελλάδας του πόλο νικήτρια με σκορ 10 - 4 και με το εισιτήριο στα χέρια για τους ημιτελικούς, όπου μία ακόμα νίκη της θα μας χαρίσει μετάλλιο.

Η Εθνική μας στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Ουγγαρία - Κροατία, όπου ακόμα κι αν χάσει θα έχει την ευκαιρία να παλέψει στον μικρό τελικό για το χάλκινο μετάλλιο.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 2-1, 3-1, 4-2

Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 5, Σκουμπάκης, Καπότσης 1, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 1, Μουρίκης, Κολόμβος, Γκιουβέτσης 1, Βλαχόπουλος.

Μαυροβούνιο (Γκοϊκοβιτς): Κάντιτς, Μπργκούλιαν 1, Πέρκοβιτς, Πέτκοβιτς, Τσούσκοβιτς 1, Πόπαντιτς, Βίντοβιτς, Ουκρόπινα, Ίβοβιτς 2, Σπάιτς, Μάτκοβιτς, Μπανίσεβιτς.

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα από την ΕΡΤ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom