Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Θλίψη στην Ναύπακτο: Πέθανε ο 35χρονος που είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση με μαχαίρι (φωτο)


Τραγική είναι η κατάληξη της πρωτοφανούς ενέργειας, όπου ένας μανιακός από την Ερατεινή, μπήκε σε κατάστημα και μαχαίρωσε τον 35χρονο Σπύρο Καρέλη στη Ναύπακτο.

Σήμερα το πρωί, έγινε γνωστό, πως ο άτυχος νέος που ήταν ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και καταπληκτικό παιδί, έφυγε από την ζωή. Τις τελευταίες μέρες, έδινε μάχη στην μονάδα εντατικής του νοσοκομείο Ρίο στην Πάτρα, αλλά δεν άντεξε. Τα χτυπήματα ήταν πολύ σοβαρά και οι γιατροί παρότι έκαναν ότι μπορούσαν δεν τα κατάφεραν.

Σήμερα το πρωΐ στις 9:30, άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Σπύρος, για όσους τον ήξεραν, ήταν ένα καταπληκτικό παιδί, γεμάτο όρεξη και όνειρα. Έχουν όλοι στην πόλη να λένε τα καλύτερα λόγια. Είναι μεγάλη απώλεια για την πόλη.

Την είδηση του θανάτου γνωστοποίησε ένας φίλος του στο instagram:

Το πένθος για την οικογένεια του 35χρονου νέου είναι ανείπωτος, αφού ο χαμός του ήταν εντελώς άδικος. Σοκαρισμένη είναι και η κοινωνία της Ναυπάκτου που γνώριζε το νεαρό για τον οποίο μόνο καλά λόγια έχει να πει.

Στον Κορυδαλλό ο δράστης της δολοφονίας στην Ναύπακτο

Συμπληρωματική απολογία μέσω υπομνήματος έδωσε πριν από λίγο, ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 35χρονου, Σπύρου Καρέλη από τη Ναύπακτο.

Επειδή μετά τον θάνατο του 35χρονου, η κατηγορία άλλαξε και μετατράπηκε σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, μετά την απολογία που έδωσε ο φερόμενος ως δράστης το πρωί στην Ανακρίτρια, έπρεπε να απολογηθεί και πάλι συμπληρωματικά. 


Η διαδικασία αρχικά είχε οριστεί για αύριο ή μεθαύριο, όμως τελικά απολογήθηκε σήμερα μέσω υπομνήματος και κρίθηκε προφυλακιστέος. Τις επόμενες ώρες θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε μια επιθετική συμπεριφορά και γενικότερα ήταν ευέξαπτος με το παραμικρό, όπως λένε άνθρωποι που τον γνώριζαν. Αυτό όμως φαίνεται ότι δεν ανησύχησε το περιβάλλον του, προκειμένου να απευθυνθεί σε ειδικούς και τελικά έφθασε στο σημείο να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή άδικα.

Επιπλέον οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο μοναδικός άνθρωπος που κατέθεσε είναι ο πατέρας του ο οποίος το μόνο που ισχυρίστηκε είναι ότι το περιβάλλον της κοπέλας αναρτούσε υβριστικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για εκείνον, πράγμα που τον ενόχλησε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom