Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Ξανά ο Ολυμπιακός 3 - 0 τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδος (φωτο & βίντεο)


Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε το απόγευμα τον Παναιτωλικό στο Γ. Καραϊσκάκης για τη ρεβάνς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου τον νίκησε και πάλι με 3 - 0.

Οι ερυθρόλευκοι ως γνωστόν είχαν επικρατήσει 3 - 0 και στο πρώτο παιχνίδι στο Αγρίνιο, οπότε η σημερινή  ρεβάνς ήταν μία τυπική διαδικασία για να σφραγίσουν την πρόκρισή τους στα προημιτελικά της διοργάνωσης...

Στο 4' ένα κακό γύρισμα του Χολέμπας, ο Μάζουρεκ έγινε κάτοχος της μπάλας, σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο η 7' πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό: Σουτ του Ρατζέλοβιτς, η μπάλα κόντραρε και πήγε αριστερά στον Μασούρα που σέντραρε, κεφαλιά του Ραντζέλοβιτς από το ύψος της μικρής περιοχής και η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 8' η κάθετη πάσα του Μάζουρεκ στον Ντουάρτε, ήταν λίγο πιο δυνατή και ο Κρίστινσον βγήκε και μπλόκαρε.

Στο 9' γκολ για τον Ολυμπιακό:Ο Χασάν κυνήγησε μία προσπάθεια που αρχικά έμοιαζε χαμένη, αλλά πρόλαβε τον Μεντίνα στο σπριντ, πήγε στα αριστερά, σέντραρε στο πρώτο δοκάρι και ο Μασούρας με ωραία προβολή έγραψε το 1-0.

Στο 17' ωραία συνεργασία των Κάιπερς, Μασούρα και Χασάν, ο Αιγύπτιος έστρωσε στον Εμβιλά που από το ύψος της περιοχής πλάσαρε και ο Μελίσσας απογειώθηκε στο αριστερό παραθυράκι του και κράτησε το 1-0.

Στο 30' δεύτερο γκολ για τον Ολυμπιακό:Εκτέλεση κόρνερ ο Τιάγκο Σίλβα, ο Κάιπερς πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους και από τον προσωπικό του αντίπαλο, τον Μαλή και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μελίσσα γράφοντας το 2 - 0.

Ο Ολυμπιακός ήλεγχε απόλυτα το ματς, με τον Παναιτωλικό να προσπαθεί να ξεμυτίσει κυρίως με τον Γιάκολις από τα δεξιά, αλλά δίχως να προκαλεί προβλήματα στον Κρίστινσον.

Λήξη του ημιχρόνου και ο  Ολυμπιακός προηγείται στο σκορ με 2-0.


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για τον Ολυμπιακό και... πιο χαλαρά από τον ρυθμό του πρώτου μέρους,αφού μετά το 60' οι αλλαγές "έπεφταν" σαν βροχή!

Στο 54' από μπαλιά του Ανδρούτσου, ο Μασούρας βγήκε στην αντεπίθεση, καθυστέρησε, έδωσε στον Χασάν και ο Κωνσταντόπουλος απομάκρυνε τον κίνδυνο για τον Παναιτωλικό.

 Στο 63' Σέντρα του Χολέμπας από τα αριστερά, η μπάλα πήγε στον Ντρέγκερ που σούταρε και ο Μελίσσας έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 81' Κάθετη πάσα στον Αζάντι από τον Κωνσταντόπουλο, ο παίκτης του Παναιτωλικού μπήκε στην περιοχή, αλλά ο Κρίστινσον βγήκε γρήγορα και κάλυψε τη γωνία του.

 Στο 82' τρίτο γκολ για τον Ολυμπιακό:Σέντρα του Ραντζέλοβιτς από τα δεξιά, ο Κάιπερς προτού βγει η μπάλα άουτ πρόλαβε και έκανε το γύρισμα και ο Ανδρούτσος με κεφαλιά έγραψε το 3-0.

Ο Ολυμπιακός νίκησε ξανά  με 3-0 τον Παναιτωλικό και προκρίθηκε εύκολα και τυπικά πλέον στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ολυμπιακός: Κρίστινσο,Ντρέγκερ, Αβραάμ Παπαδόπουλος(λ.τ. 72'  Μπουχαλάκης), Μπα(61' Σεμέδο), Χολέμπας, Εμβιλά (46' Ανδρούτσος), Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας(83' Τσέλιος), Κάιπερς, Χασάν(61' Βαλμπουενά).

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Μάζουρεκ(76' Σκόνδρας), Ντάλσιο, Ντουάρτε(63' Τσιγγάρας), Βέργος(63' Αζάντι), Μαλής(88' Σκιαδάς), Κωνσταντόπουλος, Γιάκολις(76'  Αριγίμπι).











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom