Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα με ανατροπή μέσα στο Αγρίνιο 2 - 1 τον Παναιτωλικό (φωτο & βίντεο)


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε απόψε στο Αγρίνιο τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 21η αγωνιστική της Super League με μοναδικό στόχο τη νίκη, που όμως την πήραν οι Γιαννιώτες με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο 1 - 2.

Ενας διαφορετικός Παναιτωλικός σήμερα στο πρώτο μέρος μπήκε δυνατά κι αποφασισμένος στο γήπεδο για να πάρει τη νίκη απέναντι σε μία ομάδα που τα κατάφερνε πολύ καλά εκτός έδρας με αποκορύφωμα τη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ,αλλά ούτε σήμερα τα κατάφερε...

Ο κακός ΠΑΣ  του πρώτου μέρους μεταμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και ανέτρεψε το 1 - 0 .... φεύγοντας νικητής από το Αγρίνιο με 2 - 1.


Ενα συνεχές πρέσινγκ του Παναιτωλικού στην περιοχή του ΠΑΣ απέφερε το γκολ στο 16'.

Στο 10' Ο Αριγίμπι βγαίνει από αριστερά, κάνει τη σέντρα και ο Ντομίνγκεθ βγάζει προ του Καρέλη.

Στο 11' μία ωραία φάση για τον Παναιτωλικό. Ο Μπαρμπόζα κινείται από δεξιά, συγκλίνει, βγάζει αριστερά στον Αριγίμπι, εκείνος κάνει την παράλληλη, αλλά δεν προλαβαίνει ο Καρέλης.

Στο 12' απειλεί ξανά ο Παναιτωλικός. Ο Καρέλης προσπαθεί στην κίνηση να νικήσει τον Λοντίγκιν, ο οποίος με τις άκρες των δαχτύλων του απομάκρυνε.

Στο 15' νέα απειλή με τον Καρέλη: Σύγχυση στην άμυνα του ΠΑΣ, δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν Κάργκας και Ντομίνγκεθ, ο Καρέλης πιάνει το σουτ από αριστερά εντός περιοχής, η μπάλα έξω.

Στο 16' ήρθε το γκολ για τον Παναιτωλικό:  Έκρυψαν την μπάλα. οι Μπαρμπόζα, Ντίας, Καρέλης και Αριγίμπι στην περιοχή του ΠΑΣ. Ασίστ ο Καρέλης, και γκολ ο Αμερικανός 1 - 0.

Ο Παναιτωλικός συνέχισε να έχει τα ηνία του παιχνιδιού και να ψάχνει ένα δεύτερο γκολ έχοντας σε μεγάλα κέφια τον σκόρερ....,ενώ ο ΠΑΣ είχε χάσει το κέντρο και δύσκολα έβγαινε μπροστά.

Στο 43' στάσιμη η άμυνα του Παναιτωλικού, ο Παμλίδης κάνει το σουτ δεξιά εντός περιοχής, η μπάλα ψηλά άουτ. Ηταν η πρώτη τελική των φιλοξενούμενων....

Στο 45' δοκάρι για τον Παναιτωλικό. Εκτελεί από αριστερά ο Μπαρμπόζα, ο Ντίας πιάνει την κεφαλιά και η μπάλα δοκάρι. Απομάκρυνε ο Παντελάκης σε κόρνερ.

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τον Παναιτωλικό να προηγείται 1 - 0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αρκετές αλλαγές και την γρήγορη ισοφάριση του ΠΑΣ με πέναλτι....

Στο 52' ο διαιτητής  Ευαγγέλου σφυρίζει πέναλτι στο μαρκάρισμα του Τσότσαλιτς στον Παμλίδη.

Στο 54' ισοφάριση για τον ΠΑΣ: Μετά τον έλεγχο του VAR,o Kρίζμαν εκτέλεσε το πέναλτι νίκησε  τον Μελίσσα που έπεσε στην άλλη γωνία και 1 - 1.

Ψυχρολουσία για τον Παναιτωλικό και ψυχολογικό ντομπάρισμα των φιλοξενουμένων για κάτι καλύτερο.

Στο 72' ο Μπρένερ αντιστέκεται στο μαρκάρισμα από δεξιά, κάνει τη σέντρα, ο Καρτάλης στο δεύτερο δοκάρι το σουτ, η μπάλα κοντράρει και φεύγει κόρνερ.

Στο 82' ο Μάσουρεκ κάνει τη σέντρα, ο Βέργος πιάνει την κεφαλιά στην κίνηση, η μπάλα έξω.

Στο 84' δεύτερο γκολ για τον ΠΑΣ Γιάννινα: Εκτελείται  κόρνερ, ο Κάργας πιάνει την κεφαλιά, νικά τον Μελίσσα και δίνει προβάδισμα στον ΠΑΣ με 1 - 2....

Παρά την καλή του εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός, όπου θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι τελικά έχασε και σήμερα αφού ο προπονητής των Ιωαννίνων κατάφερε να τον βραχυκυκλώσει στο δεύτερο και να του πάρει τη μπουκιά από το στόμα....

Παναιτωλικός: Κνετ(46' Μελίσσας),Τζανακάκης, Κωνσταντόπουλος, Τσότσαλιτς, Περέιρα, Τσιγγάρας(83' Ντάλτσιο), Ταχάρ(68' Mαζουρεκ),Μπαρμπόσα, Αριγίμπι(73' Βέργος), Ντίας, Καρέλης(73' Ντουάρτε).

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν,Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν,Ντομίνγκες, Κάστρο(46' Λιάσος), Καρτάλης(86' Εραμούσπε), Νάουμετς(37' Μπρένερ), Παμλίδης(82' Μιλιντσεάνου) , Λεό(46' Κρίζμαν).














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom