Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Μεγάλη νίκη του Παναιτωλικού, 1 - 0 τον Παναθηναϊκό (φωτο & βίντεο)


Ο Παναθηναϊκός φιλοξενήθηκε απόψε στο Αγρίνιο από τον εκ των ουραγών της βαθμολογίας Παναιτωλικό στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 23η αγωνιστική της Super League.

Μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αν και οι δύο ομάδες έπαιζαν με ελλείψεις, ο Παναιτωλικός πέτυχε μεγάλη νίκη με 1 - 0, πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και ελπίζει....

 

Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, ήλεγχε το ματς στο πρώτο μέρος, είχε και τον Μελίσσα σε μεγάλη μέρα και δεν άφηνε τον Παναθηναϊκό να αναπτυχθεί παρότι είχε την κατοχή της μπάλας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ευτύχισε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο σκορ...

Μόλις στο 6' γκολ για τον Παναιτωλικό: Ο Αριγίμπι εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, δεν μπόρεσε να διώξει η άμυνα των πράσινων, με τον Εντινγκά να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και με δυνατό σουτ να νικά τον Διούδη γράφοντας το 1 - 0.



Στο 16' ο Παναθηναϊκός πέτυχε γκολ με προβολή του Μαουρίσιο,μετά από σουτ του Χουάνκαρ αλλά ο Βραζιλιάνος μέσος φάνηκε να είναι σε θέση οφσάιντ, σηκώθηκε η σημαία μετά από  χρήση του  VAR και αφού πέρασαν 3 ολόκληρα λεπτά το γκολ ακυρώθηκε....

Ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε κυρίως με μεγάλες μπαλιές να απειλήσει τον Μελίσσα, αλλά χωρίς επιτυχία...

Στο 45΄ μία καλή σέντρα του Αριγίμπι προς τον Ντίας μέσα στην περιοχή πρόλαβε ο Διούδης και έκοψε τη μπάλα.

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τον Παναιτωλικό να προηγείται με 1 - 0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για τον Παναθηναϊκό,ο οποίος έψαχνε από την αρχή τρόπο για να ισοφαρίσει,αλλά η αστοχία και ο Μελίσσας δεν το επέτρεπαν, ενώ ο Παναιτωλικός πρόσεχε περισσότερο την άμυνά του....

Στο 55' η πρώτη καλή ευκαιρία του Παναθηναϊκού: Ο Χουάνκαρ με εκπληκτική ενέργεια μπήκε από τα αριστερά έκανε το γύρισμα η άμυνα του Παναιτωλικού έδιωξε προ του Βιγιαφάνες με τον Ιωαννίδη να κάνει ένα σουτ και τον Μελίσσα να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Η οπισθοχώρηση του Παναιτωλικού, έδωσε χώρο στον Παναθηναϊκό που δημιουργούσε συνεχώς ευκαιρίες,αλλά μπορούσε να πετύχει το στόχο του....

Στο 61' τρομερή διπλή ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να φτάσει στο γκολ: Ο Ιωαννίδης αρχικά βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Μελίσσα να διώχνει και εν συνεχεία ο Αϊτόρ έκανε το σουτ με τον Τσότσαλιτς να απομακρύνει πάνω στη γραμμή.

Στο 62'  ξανά ο Παναθηναϊκός κοντά στο γκολ με τον Ιωαννίδη να κάνει την κεφαλιά και τον Μελίσσα να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 67' απίστευτη χαμένη ευκαιρία για το 1-1 και δοκάρι για τον Παναθηναϊκό: Ωραίο γέμισμα με τον Βιγιαφάνες να γυρνάει με κεφαλιά πάσα προς τον Ενγκπακοτό, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε,όμως και πάλι ο Μελίσσας με κάποιο τρόπο κατάφερε να βάλει το χέρι του και να στείλει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!!!


Στο 68' απάντησε ο Παναιτωλικός με ένα σουτ του Τσιγγάρα μέσα από την περιοχή και εκτίναξη του Διούδη που απομάκρυνε και γλίτωσε την ομάδα του από ένα δεύτερο γκολ....

Τα λεπτά κυλούσαν με τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να παραβιάσει την εστία του Μελίσσα, ενώ ο Δέλλας θωράκιζε όλο και περισσότερο την άμυνά του, αντίθετα με τον Μπόλονι που παρέμενε απαθής στον πάγκο του.... ώσπου μετά το 80' αποφάσισε να κάνει αλλαγές!

Στο 90+3' κόρνερ από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι η μπάλα μονομαχία και ένα χέρι παίκτη του Παναιτωλικού με τον Παπαδόπουλο να πηγαίνει στο VAR και να δείχνει αρχικά φάουλ του Μακέντα.

Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο είχε 80% κατοχή της μπάλα,αλλά ο Παναιτωλικός είχε το προβάδισμα στο σκορ!!!!

Μεγάλη νίκη του Παναιτωλικού, η τρίτη στο πρωτάθλημα και η ζωή συνεχίζεται....

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μελίσσας, Μεντίνα, Τσότσαλιτς, Βάντερσον, Περέιρα, Ταχάρ(65' Τσιγγάρας), Εντινγκά(77' Τζανακάκης), Ντάλσιο(85' Κωνσταντόπουλος), Ντίαζ, Αριγίμπι(85' Αρζάν), Καρέλης(77' Βέργος). 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Μολό(80' Τζαβίδας), Καραγιάννης(82' Αθανασακόπουλος), Βέλεθ, Χουάνκαρ, Νιάς, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνες(73' Μακέντα), Ενγκμπακοτό(82 Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης, Καμπετσής(46' Αιτόρ).




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom