Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Και ο Δήμος Αντιπάρου λέει ΟΧΙ στην εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στην Πάρο


Ο Δήμος Αντιπάρου στηρίζει την Επιτροπή Αγώνα κατά της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στην Πάρο και καλεί όλους τους Αντιπαρίωτες να στηρίξουν τις κινητοποιήσεις.
Συμφωνούμε με το διεκδικητικό πλαίσιο της επιτροπής αγώνα όπως αυτό διαμορφώθηκε και συμφωνήθηκε στην συγκέντρωση των Παριανών στην αίθουσα του «Αρχίλοχου» στις 8/3/2017.

- Διεκδικούμε την ακύρωση των πολιτικών αποφάσεων της κεντρικής εξουσίας, που δίνουν τη δυνατότητα εγκατάστασης αιολικών πάρκων στο νησί μας.

- Αγωνιζόμαστε για να προστατέψουμε τον τόπο μας από τις τεράστιες περιβαλλοντικές, κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες που θα προκύψουν από την ενδεχόμενη εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο νησί.

- Απαιτούμε την παροχή επαρκούς, ασφαλούς και φτηνής ηλεκτρικής ενέργειας για την κατανάλωση των νοικοκυριών σαν αποτέλεσμα ενός άλλου ενεργειακού σχεδιασμού.

- Στοχεύουμε στη δημιουργία ενός κινήματος για την υλοποίηση των παραπάνω, που θα αποτρέπει στην πράξη κάθε προσπάθεια μεταφοράς και εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο νησί..

Τέλος, καλούμε τους δημότες Αντιπάρου να υπογράψουν το ψήφισμα διαμαρτυρίας στον παρακάτω σύνδεσμο:https://secure.avaaz.org/

από http://fileleutheros.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom