Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν η Πόλα Ρούπα και η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου


Στο νοσοκομείο μεταφέρονται τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα Πόλα Ρούπα και Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου. Η απεργία δίψας οδήγησε γρήγορα σε κατάρρευση τον οργανισμό τους.

Στο μεταξύ, παρά τη γενική κατακραυγή (ακόμα και από συντηρητικούς κύκλους), παρά τις αποκαλύψεις ότι σε πλείστες περιπτώσεις τα ανήλικα παιδιά παραδόθηκαν στους στενούς συγγενείς τους (στις γιαγιάδες κυρίως), η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εξακολουθεί την εκδικητική τακτική της, έχοντας φυλακίσει το παιδί της Π. Ρούπα και του Ν. Μαζιώτη σ’ έναν ειδικό θάλαμο νοσοκομείου, παρά τη θέλησή του και παρά τη θέληση των γονιών του.

Βλέπετε, αυτοί οι γονείς κατηγορούνται για επαναστατική δράση και όχι για απάτες (όπως π.χ. συνέβη με το ζεύγος Σταμάτη-Τσιχατζόπουλου, το ανήλικο παιδί των οποίων πήγε αμέσως -και δικαίως- στη γιαγιά του).

ΚΟΝΤΡΑ 

Μεταφέρονται σε νοσοκομείο Ρούπα και Αθανασοπούλου

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον δικηγόρο Φρ. Ραγκούση μας ενημέρωσε ότι η κατάσταση της υγείας των απεργών πείνας και δίψας Π. Ρούπα και Κ. Αθανασοπούλου έχει επιβαρυνθεί αρκετά και γι’ αυτό τον λόγο βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία για την μεταφορά τους στο νοσοκομείο.

Θα υπάρξει καινούρια ενημέρωση όταν έχουμε περισσότερα στοιχεία.

ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΨΑΣ

Αλληλέγγυοι/ες
https://athens.indymedia.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom