Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Στη φυλακή ο 15χρονος που σκότωσε τον 6χρονο στην Κομοτηνή (φωτο & βίντεο)

Οδηγείται στις φυλακές Κορίνθου

Πάνω από τρεις ώρες διήρκεσε η κατάθεση του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου – Αναζητούνται οι γονείς του, σε βάρος των οποίων αναμένεται να ασκηθεί δίωξη για παραμέληση της εποπτείας του.

Ολοκληρώθηκε η ανάκριση του 15χρονου δράστη για τον βιασμό και τη δολοφονία του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ. Η διαδικασία διήρκεσε πάνω από 3 ώρες και σ’ αυτήν συμμετείχε ειδικός διερμηνέας νοηματικής που μετέβη στην Κομοτηνή από την Θεσσαλονίκη.
Ο δράστης ομολόγησε τις πράξεις του και κρίθηκε προφυλακιστέος. Θα μεταφερθεί στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων στην Κόρινθο όπου θα παραμείνει μέχρι να οριστεί δικάσιμος.
Ο δικηγόρος της οικογένειας Νότης Χαραλαμπίδης σημείωσε πως θα επιδιώξει την μεγαλύτερη ποινή και την εκδίκαση της υπόθεσης εντός 6 μηνών.
Παράλληλα, σημείωσε ότι ποινική δίωξη αναμένεται να ασκηθεί από την Εισαγγελέα Ροδόπης και στους γονείς του 15χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και έκθεση. Οι γονείς του, οι οποίοι είναι άφαντοι εδώ και δύο χρόνια, αναζητούνται ακόμα από τις Αρχές.Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του διαμένει εδώ και καιρό στην Βουλγαρία όπου εργάζεται ως τσομπάνης ενώ η τοποθεσία όπου βρίσκεται η μητέρα παραμένει άγνωστη.
Νωρίτερα, είχαν ληφθεί καταθέσεις από τη μητέρα και το θείο του εξάχρονου θύματος ενώ έξω από το δικαστικό μέγαρο της Κομοτηνής είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες συγγενείς του αδικοχαμένου Σεζάλ.
http://fonirodopis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: