Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Μυστήριο με ευρήματα των ιατροδικαστών στο σώμα του Παντελή Παντελίδη - Αρναούτη: “Οδηγούσε εκείνος σας αρέσει δεν σας αρέσει”!


Ερωτήματα προκαλούν τα ευρήματα των ιατροδικαστών στο σώμα του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη. Φαίνεται, σύμφωνα με δημοσίευμα, να υπάρχουν τραύματα τα οποία δεν δικαιολογούνται από το τροχαίο δυστύχημα που το στέρησε τη ζωή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso κάποιες λεπτομέρειες στην έρευνα του ιατροδικαστή Κωνσταντίνου Ανδρέου δημιουργούν σοβαρά ερωτήματα για το τι συνέβη πριν το μοιραίο τροχαίο.

Αυτό καθώς όπως αναφέρει η εφημερίδα ο 32χρονος τραγουδιστής φέρεται να είχε στο σώμα του κακώσεις οι οποίες δεν οφείλονται στα μοιραία γεγονότα τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου 2016.

Τα τραύματα δεν προκλήθηκαν από την πρόσκρουση του τζιπ στα κιγκλιδώματα ούτε και από την ανατροπή.

Οι κακώσεις περιγράφονται στην ιατροδικαστική έκθεση με κάθε λεπτομέρεια ωστόσο, δεν αναφέρεται η αιτία που τις προκάλεσε.

Σύμφωνα με την έκθεση που συνυπογράφουν ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Φίλιππος Κουτσάφης και ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης, ο κ. Ανδρέου περιγράφει μεταξύ άλλων, με κάθε λεπτομέρεια κακώσεις στο σώμα του Παντελίδη, χωρίς να έχει γίνει γνωστό από τι προκλήθηκαν.

Μίνα Αρναούτη: “Οδηγούσε εκείνος σας αρέσει δεν σας αρέσει”

"Οδηγούσε εκείνος σας αρέσει δεν σας αρέσει και θα με αποζημιώσετε μέχρι και τελευταίας γρατζουνιάς", γράφει ανάμεσα σε άλλα η Μίνα Aρναούτη στο facebook.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μαρτυρία-σοκ για την υπόθεση Παντελίδη: Δεν οδηγούσε ο Παντελής

Μήνυση για ανθρωποκτονία στη Φρόσω Κυριάκου από την οικογένεια Παντελίδη

Τι συνέβη στην καμπίνα του μοιραίου τζιπ - Στοιχεία φωτιά από την οικογένεια Παντελίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια: