Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Εγκλωβισμένοι οδηγοί για τουλάχιστον 2,5 ώρες στην Πατρών - Κορίνθου στο ύψος του Αιγίου!

Τουλάχιστον 20 νεκροί από την κακοκαιρία στην Ευρώπη

- Χιόνια και πολικές θερμοκρασίες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας
- Πού υπάρχουν προβλήματα και πού χρειάζονται αλυσίδες
- Φωτογραφίες και βίντεο
- ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ πώς εξελίσσεται η κακοκαιρία σε όλη τη χώρα


Βαρύς χιονιάς σαρώνει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας από το βράδυ της Παρασκευής. Η επιδείνωση του καιρού είναι ραγδαία, με χιόνια και πολικές θερμοκρασίες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Παραπονεμένοι είναι για την ώρα οι Αθηναίοι, μιας και δεν έχουν δει ούτε... νιφάδα μέσα στην πόλη!

Όσοι απολαμβάνετε την εικόνα ενός... κάτασπρου τοπίου ή βρίσκεστε σε περιοχές, όπου υπάρχουν προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας, μπορείτε να μας στέλνετε μήνυμα με φωτογραφίες στη σελίδα του NewsIt.gr στο facebook.

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  Έκλεισε η παλαιά Εθνική Οδός Πατρών - Αιγίου - Κορίνθου
Σε προσωρινό κλείσιμο και της παλαιάς Εθνικής Οδού Πατρών - Αιγίου - Κορίνθου προχώρησε πριν από λίγο ο πολιτικός σχεδιασμός εκτάκτου ανάγκης της Περιφέρειας, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο των εκχιονιστικών μηχανημάτων, τα οποία δουλεύουν στο τμήμα Αίγιο - Πάτρα. Το προσωρινό κλείσιμο κρίθηκε επιβεβλημένο για να αποφορτιστεί η παλαιά Εθνική οδός στην οποία σημειώνεται συνεχής έντονη χιονόπτωση.
  Ανάρτηση εγκλωβισμένου οδηγού στο facebook

  Μαρτυρίες οδηγών στον alpha


  Επιβάτης ΚΤΕΛ που έχει εγκλωβιστεί στην Πατρών - Κορίνθου
Όπως είπε στον ALPHA: "Φύγαμε στη 13.00 από την Αθήνα και από τις 15.00 είμαστε εγκλωβισμένοι σε αυτό το σημείο... Είναι πολύ άσχημες οι συνθήκες. Υπάρχουν μεγάλοι άνθρωποι και παιδιά. Αυτή τη στιγμή μόλις σταμάτησε να χιονίζει, έχει πολύ κρύο... δεν υπάρχει κανείς να μας βοηθήσει. Δεν ξέρουμε τι μας περιμένει".

Άλλος οδηγός είπε: "Είμαστε σταματημένοι τουλάχιστον 2,5 ώρες. Πήραμε την Τροχαία και μας είπαν ότι θα το δούνε. Δεν είναι εικόνα αυτή ευρωπαϊκού κράτους...!".

  Τουλάχιστον 20 νεκροί από την κακοκαιρία στην Ευρώπη
Κύμα ψύχους σαρώνει πολλές χώρες της Ευρώπης, όπου οι πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστον 17 ανθρώπων στην Πολωνία και την Ιταλία.

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από το κρύο σε διάστημα δύο ημερών στην Πολωνία όπου οι θερμοκρασίες κυμαίνονται κάτω από τους -20 βαθμούς κελσίου σε ορισμένες περιοχές, ανακοίνωσε το Κυβερνητικό Κέντρο Εθνικής Ασφαλείας (RCB).
Στην Ιταλία, δύο Πολωνοί είναι μεταξύ των επτά ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους από το κύμα ψύχους που πλήττει την χώρα από την Παρασκευή.

Στην Ρωσία, τα θερμόμετρα έδειξαν -24 βαθμούς κελσίου στην Αγία Πετρούπολη (βορειοδυτικά), όπου η αστυνομία εντόπισε την σορό ενός άνδρα που πέθανε από υποθερμία τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο.

Δύο Ιρακινοί πρόσφυγες εντοπίστηκαν νεκροί την  Παρασκευή στη νοτιοανατολική Βουλγαρία στο όρος Στράντζα, καθώς στη χώρα μαίνονται χιονοθύελλες, ανακοίνωσε η περιφερειακή αστυνομία του Μπουργκάς. Οι άνδρες, ηλικίας 28 και 35 ετών, βρέθηκαν παγωμένοι σε ένα δάσος από ντόπιους οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία.
(ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom