Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Σκάστε και ξαναθρηνήστε!

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης

Μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα έγραφα απευθύνοντας έκκληση στη Δικαιοσύνη να τολμήσει να ξεβρωμίσει αυτόν τον τόπο. 

Στο τελευταίο καταφύγιο του πολίτη που παρακολουθεί ανήμπορος τις καθημερινές ασχήμιες και το άτιμο παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη του.

Διερωτώμην τότε τί να είναι αυτό που θα ακολουθήσει τις δολοφονίες που όλως περιέργως έρχονται σε κρίσιμες στιγμές του πολιτικού γίγνεσθαι. Αλέξης, νεκροί Marfin, Παύλος, Γιώργος, Μανώλης.

Μετά τον Φύσσα ακολούθησε το τσίρκο της σύλληψης της Χρυσής Αυγής, η αναστολή τής χρηματοδότησής της, η ανάκληση των αστυνομικών-φρουρών των βουλευτών και των γραφείων της. Στην ουσία έθεσαν οι δημοκράτορες το κόμμα εκτός νόμου και εντός πεδίου βολής. Όπως επιθυμούσε ο υποβρύχιος δημοκράτης Μπένι. Επειδή η Δημοκρατία της αρπαχτής και της εξαθλίωσης του εργαζόμενου λαού δεν μπορεί να δίνει όπλα σε όσους τη μάχονται, προ πάντων δε στους εξ αυτών φασίστες, νεοναζιστές κ.λπ., εκτός αν είναι λακέδες του εργολαβοσυνδικαλιστικοπολιτικού συμπλέγματος.

Μετά τη χθεσινή δολοφονία 2 νέων ο γενόΣιμος Κεδίκογλου έκανε σκληρή δήλωση. Το πρόσωπό του άσπρο σαν πανί. Σαν να του είχε έλθει αστροπελέκι. Έμοιαζε να λέει «Ε όχι κι’ έτσι». Και όμως Σίμο μου. Έτσι είναι. Όταν δεν πείθεις, έρχεται εις βοήθειαν ο «από μηχανής Θεός» [στην κυριολεξία].

Και βέβαια θα βρεθούν οι δολοφόνοι και θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη κ. κυβερνητικέ εκπρόσωπε. Όπως οι δολοφόνοι του Γκιόλια, για να μη φτάσω πολύ μακρυά στον Κέννεντυ και θεωρηθώ ιερόσυλος. Καλά, τα καραγκιοζάκια της 17Ν, του ΕΛΑ, του ΕΑ και των λοιπών αντιεξουσιαστικών δυνάμεων δεν μετράνε εν προκειμένω. Αυτά τα θυμίζουμε πού και πού για να δικαιολογούμε την απόσπαση 50 αστυνομικών στην προστασία του αμελέτητου Δακρυοχοΐδη.

Η θεωρία των δύο άκρων δεν περπατάει, αφού ο λαός δεν φαίνεται να «μασάει». Άλλωστε, δεν έχει τροφή να μασήσει. Πασχίζει πλέον να διατηρήσει την πατρώα γη κυριολεκτικά. Αυτή που του άφησαν οι άμεσοι και απώτεροι πρόγονοί του με αίμα και ιδρώτα. Προκειμένου να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και να τα κάνει όλα μπάχαλο, όπως πιστεύουμε, θα τα κάνουμε δυο φορές μπάχαλο μόνοι μας διαμηνύουν οι δημοκράτες που συγκυβερνούν-συγκαλύπτουν τις πομπές τους. Τί κι’ αν χαθούν 2-3 ζωές! Αμελητέες παράπλευρες απώλειες στον ευγενή αγώνα για τη συνέχιση της ρεμούλας και της αήθειας. Όπως οι 5.000 αυτόχειρες, αλλά και οι 20.000 που δεν κατάφεραν να αυτοεκτελεσθούν. Οι αυτοκτονίες και οι απόπειρες αυτοκτονίας από απόγνωση δεν είναι ειδεχθείς και δεν προκαλούν τον αποτροπιασμό των πολιτικών παρατάξεων.

«Παραίτηση από ευθιξία», πάντως, δεν έχει ακόμη εισχωρήσει στο ελληνικό πολιτικό λεξιλόγιο. ΄Ετσι, για τα μάτια του κόσμου.
http://taxalia.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom