Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Στην Σύρο και πάλι ο Πακιστανός «δράκος» της Πάρου,όχι όμως ως κατηγορούμενος!

Πολύ θα θέλαμε να μάθουμε το σκεπτικό του κυρίου Εισαγγελέα!
Ζείδωρον

Την ώρα που η 16χρονη Μυρτώ έστειλε τα πρώτα θετικά μηνύματα για την υγεία της (διαβάστε εδώ), ο Πακιστανός «δράκος» της Πάρου, Ahmed Waqas, βρίσκεται ξανά στην Σύρο προκειμένου να περάσει το κατώφλι των εισαγγελικών αρχών για μία ακόμη φορά.

Πρόκειται για την εκδίκαση της υπόθεσης σε δευτεροβάθμιο βαθμό, που αφορά την καταγγελία του Πακιστανού για ξυλοδαρμό του από αστυνομικό και ιδιώτη, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς και της παραμονής του στα κρατητήρια της Αστυνομικής Δ/νσης Κυκλάδων, όταν είχε συλληφθεί τον περασμένο Αύγουστο.

Τότε, είχε διαταχθεί αυτεπαγγέλτως προκαταρκτική εξέταση από την οποία, ναι μεν για την περίπτωση του ιδιώτη η υπόθεση μπήκε στο αρχείο, γι αυτή όμως του αστυνομικού ορίσθηκε δικάσιμος με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βλάβης.

Η υπόθεση εκδικάσθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Σύρου, όπου ο κατηγορούμενος αστυνομικός απαλλάχθηκε λόγω αμφιβολιών. Ο εισαγγελέας άσκησε έφεση αυτεπαγγέλτως κατά της αθωωτικής απόφασης και αύριο Τετάρτη 15 Μαΐου είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της υπόθεσης στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αιγαίου.   

Ο Πακιστανός, ο οποίος εκτίει την ποινή του στις φυλακές των Γρεβενών, μεταφέρθηκε στην Σύρο κάτω από ισχυρή αστυνομική φρούρηση και βρίσκεται στα κρατητήρια της Αστυνομικής Δ/νσης Κυκλάδων. Το πρωί της Τετάρτης θα οδηγηθεί στα δικαστήρια, ενώ η αστυνομία αναμένεται να λάβει μέτρα για να αποφευχθούν τυχόν έκτροπα και έκρυθμες καταστάσεις.
http://www.cyclades24.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΣΣΩΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΡΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΜΟΛΥΝΕΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ. ΦΥΛΑΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ. ΕΥΧΩΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΥΡΤΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΑΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΝΑ ΓΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ''ΓΛΥΚΑ''. ΚΗΦΗΝΕΣ!

Read more: Go to TOP and Bottom