Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΠΑΝΙΚΟΣ στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Δικογραφία σχηματίζεται σε βάρος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Αντώνη Γρέγου, ο οποίος προκάλεσε πανικό το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο του. 

Η δικογραφία θα είναι για παραμέληση οπλισμού και πυρομαχικών.

Όλα έγιναν στις 14.50  σήμερα το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής λίγο πριν επιβιβαστεί στην πτήση 510 της Aegean με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο βουλευτής ήταν υποχρεωμένος να παραδώσει το όπλο του πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, ωστόσο άγνωστο πώς ξαφνικά ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και μία σφαίρα καρφώθηκε στο δάπεδο του αεροδρομίου.

Ο  Αντώνης Γρέγος είναι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στον οποίο ανήκει το όπλο που εκπυρσοκρότησε στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος", σύμφωνα με πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία.

Το ρεπορτάζ του enikos.gr λέει ότι το όπλο του βουλευτή, το οποίο κατέχει νόμιμα, εκπυρσοκρότησε την ώρα που βρισκόταν στον ειδικό θάλαμο όπου γίνεται ο έλεγχος των όπλων, λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο enikos.gr ότι το πιστόλι που φέρει γεμιστήρα , είχε σφαίρα στη θαλάμη και όταν ο βουλευτής έβγαλε τον γεμιστήρα, το πιστόλι εκπυρσοκρότησε, ευτυχώς χωρίς κανείς να τραυματιστεί.

Ο βουλευτής τελικά επιβιβάστηκε κανονικά στο αεροπλάνο και πέταξε για Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom