Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Στουρνάρας:"δεν είμαι αναλώσιμος, ήρθα για να μείνω"!!!! τι λες ρε μεγάλε; Για δες που είναι ο Κωστάκης,ο Γιωργάκης και τ' άλλα παιδιά

Aκριβώς όπως το λες παλικαρά μου!
Μόλις φέρεις σε πέρας το έργο που σου ανατέθηκε θα σε πετάξουν και σένα σαν στημένη λεμονόκουπα,βλέπε τον ομολογό σουΠαπακωνσταντίνου πχ και τους πιο πάνω Κωστάκη και Γιωργάκη.
Βέβαια οι τσέπες σου θα 'ναι γεμάτες,δεν θα πεινάσεις,αλλά δεν θα μπορείς να σταθείς πουθενά κακομοίρη χωρίς την κρατική ασφάλεια στο πλάι σου και τότε να δούμε τη μαγκιά σου και το καουμποϊλίκι σου.
Ζείδωρον

Με τη φράση «δεν είμαι αναλώσιμος, ήρθα για να μείνω» απαντά στους επικριτές του ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας, σε συνέντευξή του στη Realnews.

«Ως δημόσιο πρόσωπο είμαι ανοιχτός στην κριτική, αρκεί να
είναι καλόπιστη. Χτυπήματα κάτω από τη μέση, όμως, δεν ανέχομαι [...] θα φέρω σε πέρας το έργο που μου ανατέθηκε, είτε τους αρέσει, είτε όχι», αναφέρει ο υπουργός Οικονομικών.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ο κ. Στουρνάρας επαναλαμβάνει ότι η χώρα θα βγει στις αγορές το 2014 υπό δύο προϋποθέσεις: να έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα και να έχει επιτευχθεί έστω και ένα τρίμηνο θετικός ρυθμός ανάπτυξης.

Υπογραμμίζει, ωστόσο, ότι η κατάσταση είναι ακόμα πολύ ευαίσθητη και ότι «αρκεί ένα μικρό λάθος για να γκρεμίσουμε ότι χτίσαμε με πάρα πολύ κόπο».

Ο ΥΠΟΙΚ δηλώνει ότι δεν ανησυχεί ότι η ελληνική οικονομία μπορεί να πισωγυρίσει, ούτε ότι δεν θα γίνουν οι απολύσεις ή οι αποκρατικοποιήσεις. «Δεν με φοβίζουν αυτά, γιατί έχω εμπιστοσύνη ότι ο πρωθυπουργός παρακολουθεί τα πάντα στενά και παρεμβαίνει αποτελεσματικά», σημειώνει. Αναφέρει, ωστόσο, ότι το μόνο που θα τον φόβιζε «είναι αρνητικές εξελίξεις σε ένα από τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση».

Αισιοδοξεί τέλος ότι τον Ιούνιο θα επιτευχθεί η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, σημειώνοντας ότι είναι «δίκαιο αίτημα», ενώ κλείνει κάθε συζήτηση για τη μείωση των φόρων στο πετρέλαιο θέρμανσης. «Αν αυτή τη στιγμή μειώσουμε το πετρέλαιο θέρμανσης περισσότερο, αυτό σημαίνει ότι θα ανοίξει και πάλι η ψαλίδα και θα δημιουργηθεί λαθρεμπόριο», εξηγεί.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρχές Μαρτίου κλαψομούνιζε στη Bild: "Δεν τολμώ να κυκλοφορήσω μόνος μου στον δρόμο"
http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=501400

Αρχές Μαΐου το πήρε αλλιώς στη ΝΕΤ: "Κι όμως ο κόσμος μ' αγαπάει. Πήγα στη Σύρο προχθές. Στο πλοίο, πολύς κόσμος ήλθε και μου μίλησε. Σας πληροφορώ ελάχιστοι ήταν αυτοί που διαμαρτυρήθηκαν."
http://hassapis-peter.blogspot.gr/2013/05/blog-post_6363.html?m=0

Και χθες την είδε πολιτικός: "δεν είμαι αναλώσιμος, ήρθα για να μείνω"

αλλά "ξεχνά πως δεν είναι εκλεγμένος [πιθανώς να το έχουν ξεχάσει και τα χρυσόψαρα στα οποία απευθύνεται]. Άντε, και αρχηγός κόματος ...

zeidoron dtsoukas είπε...

Φίλε Ανώνυμε κι αυτός σαν στημένη λεμονόκουπα θα πεταχτεί,απλά θα 'χει γεμάτες τσέπες!
Εκτός και αν μια επαναστατική κυβέρνηση τον κρεμάσει στο Σύνταγμα για παραδειγματισμό όποιου ξανατολμήσει να παίξει με τους πολίτες το Σύνταγμα και τους νόμους!

Read more: Go to TOP and Bottom