Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Μαφιόζικη επίθεση τα ξημερώματα στη Γλυφάδα - Κατέστρεψαν ολοσχερώς καφετέρια και κτίριο τπυ ΕΟΠΥΥ

"Βγείτε έξω αν θέλετε να ζήσετε!"
Με την φράση αυτή, οι 3 με 4 κουκουλοφόροι, έβγαλαν από την καφετέρια RICH στην Γλυφάδα όσους εργαζόμενους ήταν μέσα τα ξημερώματα και στην συνέχεια αφού έσπασαν το μαγαζί, του έβαλαν φωτιά.

Το χτύπημα θεωρείται μαφιόζικο και τις έρευνες έχει αναλάβει το τμήμα δίωξης εκβιαστών της ασφάλειας.

Όπως δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο newsit, φαίνεται ότι οι εισβολείς δεν ήθελαν θύματα αφού τους είπαν "να φύγετε έξω αν θέλετε να ζήσετε".

"Ακουσαν έκρηξη και κατευθείαν φωτιά", είπε η ιδιοκτήτρια περιπτέρου απέναντι ακριβώς από την καφετέρια RICH. Όπως είπε το μαγαζί ήταν ανοικτό έως τις 3.00 και όλα έγιναν περίπου στις 5 παρα δέκα τα ξημερώματα.

Οι δράστες όπως της είπαν ήταν μάλλον 3 σε τρια μηχανάκια.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΜΑΡΤΥΡΑΣ





Η φωτιά στη συνέχεια επεκτάθηκε στο κτίριο του ΕΟΠΥΥ.

  Οι εργαζόμενοι στην καφετέρια δήλωσαν ότι 3 με 4 άνδρες μπήκαν οπλισμένοι τα ξημερώματα μέσα στο μαγαζί τους απείλησαν με όπλο και τους έβγαλαν έξω. Στην συνέχεια άρχισαν να σπάνε τα πάντα στο μαγαζί και αφού έριξαν εύφλεκτο υγρό του έβαλαν φωτιά!

Το γεγονός ότι ήταν εγκληματική ενέργεια επιβεβαιώνει και ο διευθυντής του ΕΟΠΥΥ, Γλυφάδας.

Η φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα, λίγο μετά τις πέντε. Αμέσως περίοικοι ενημέρωσαν την Πυροσβεστική. 27 άνδρες με 9 οχήματα έφτασαν επι τόπου για να την σβήσουν. Η ατμόσφαιρα στην περιοχή ήταν αποπνικτική για αρκετή ώρα. 




Μιλώντας στο Newsit ο Βασίλης Ευσταθόπουλος, διευθυντής του ΕΟΠΥΥ Γλυφάδας είπε ότι είναι ήδη σε συνενόηση με τον δήμαρχο έτσι ώστε να παραχωρήσει νεο κτίριο για να γίνει άμεσα η μεταστέγαση.
Όπως είπε επίσης πάνω από 500 πολίτες εξυπηρετούνται καθημερινά αφού εργάζονται 55 γιατροί και άλλα 15 άτομα είναι διοικητικό προσωπικό. 

Η Πυροσβεστική κάνει ελέγχους για το αν έχει επηρεαστεί η στατικότητα του κτιρίου.







ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

Διαβάστε σχετικά:

Που θα εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι των Νοτίων προαστίων μετά τη φωτιά στον ΕΟΠΥΥ Γλυφάδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom