Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Εκβιασμοί με φόντο εκλογές

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 30 Μαΐου, με πρωτοσέλιδο τίτλο«Εκβιασμοί με φόντο εκλογές» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς αντιρατσιστικό, απολύσεις και νομή της εξουσίας φέρνουν στην αρένα Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη. Πολιτικές ανακατατάξεις με νέες κινήσεις, παζάρια και μετεγγραφές στελεχών. (Σελ 4-9) 
ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ: Η Ακροδεξιά, οι «παλλακίδες» και η πολιτική ανεπάρκεια. Το πολύπαθο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και η βαθιά υποκρισία των τριών συγκυβερνώντων. (Σελ 10-11)
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ: Οι Κινέζοι τα κέρδη κι εμείς… τα προβλήματα. Με διαδικασίες - εξπρές και σύστημα «όσο - όσο» ξεπουλούν τις ελληνικές υποδομές. (Σελ 15-17)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ:  Τελευταία πράξη στο δράμα. Το νέο στοίχημα της κυβέρνησης είναι η επιστροφή στις αγορές με φουλ δανεισμό και κάθε κόστος. Η Τράπεζα της Ελλάδος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την υπεραισιοδοξία (Σελ 20)
ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ: Ο κ. πρέσβης, οι… μύγες και η ατυχία του. Από την υπόθεση Siemens και τον Χρήστο Καραβέλα στη λίστα Λαγκάρντ και τον Γ. Παπακωνσταντίνου. Οι παριζιάνικες... περιπέτειες του Κωνσταντίνου Χαλαστάνη. (Σελ 48)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom