Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΣΟΚ στο Αγρίνιο! Μαθητής Γ' Λυκείου σκότωσε με μαχαίρι τη δασκάλα μητέρα του


Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στις 2.20 περίπου τα ξημερώματα στον Άγιο Κωνσταντίνο στο Αγρίνιο.
Μαθητής Γ' Λυκείου σκότωσε τη μητέρα του με τρεις μαχαιριές στο στήθος.

Πιο συγκεκριμένα μαθητής της Γ' Λυκείου τα ξημερώματα την ώρα που κάθονταν στο σαλόνι του σπιτιού του και παρακολουθούσε τηλεόραση καυγάδισε έντονα με τη μητέρα του η οποία είναι δασκάλα γιατί δεν πήγαινε για ύπνο αφού το πρωί έγραφε Πανελλαδικές, με αποτέλεσμα με ένα κουζινομάχαιρο να την τραυματίσει θανάσιμα στο στήθος.
Ο θάνατος επήλθε ακαριαία ενώ οι φωνές ξύπνησαν τον πατέρα του ο οποίος κοιμόταν σε διπλανό δωμάτιο. Η μητέρα ήταν 51 ετών και δίδασκε σε δημοτικό σχολείο του Αγίου Κων/νου. Ο νεαρός συνελήφθη και κρατείται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας. Η οικογένεια έχει έναν ακόμη γιο ο οποίος σπουδάζει στο εξωτερικό.
Νεότερη ενημέρωση
Σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr τα ξημερώματα οι φωνές και τα σπασίματα από αντικείμενα που ακούγονταν από το σπίτι της άτυχης δασκάλας  ξύπνησε όλη τη γειτονιά με αποτέλεσμα να καλέσουν την αστυνομία η οποία λέγεται ότι όταν έφτασε στο σπίτι βρήκε τη δασκάλα να κείτεται νεκρή στο σαλόνι του σπιτιού της και το νεαρό να κρατά ακόμη το κουζινομάχαιρο στο χέρι
Η νεκρή μητέρα έχει διακομιστεί στην Πάτρα για νεκροψία νεκροτομή ενώ οι γείτονες κάνουν λόγο για ένα παιδί που αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα.
Νεότερη Ενημέρωση
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του AgrinioNet.gr στο δημοτικό σχολείο του Αγίου Κων/νου όπου δίδασκε η δασκάλα η οποία δολοφονήθηκε τα ξημερώματα από το γιο της, με το άκουσμα του θανάτου της, οι μαθητές της τάξης που δίδασκε έπαθαν σοκ με αποτέλεσμα να κληθεί από το σχολείο ψυχολόγος. Τελευταίες πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι το σχολείο επικοινώνησε με το Κ.Ψ.Υ και πλήραν την απάντηση ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος ψυχολόγος λόγω τον ραντεβού που υπάρχουν και το σχολείο προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση με τους δασκάλους και τον σχολικό σύμβουλο.
Νεότερη ενημέρωση
Η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας έχει επικοινωνήσει με το νσοκομείο Αγρινίου και έχει ζητήσει τη συνδρομή ψυχολόγου για τον 17χρονο μαθητή. Ο ψυχολόγος αναμένεται στην Αστυνομική Διεύθυνση από λεπτό σε λεπτό


http://agrinionet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom