Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Κατακλυσμός! Ξεχείλισαν οι οθόνες μας "Δημοκρατία" των υποκριτών και των φαρισαίων


Οπως ακριβώς αναμένονταν μετά το πρωτοφανές(;) περιστατικό που εκτυλίχθηκε χθες στο "ναό της Δημοκρατίας" μας, όπου για πρώτη φορά αποβλήθηκε από την αίθουσα βουλευτής, λόγω προσβλητικής συμπεριφοράς και για πρώτη φορά ακούστηκε το «χάιλ Χίτλερ»,οι καθαρόαιμοι "δημοκράτες" πήραν σβάρνα τα κανάλια για να εκφράσουν όχι μόνο την αγανάκτησή τους αλλά και τον σοβαρό προβληματισμό τους!!!!

"Εμείς, ακούσαμε να λέει ένας γιος του μπαμπά του,δώσαμε έναν όρκο
όταν μπήκαμε στη Βουλή(!!!!) να τηρούμε το Σύνταγμα και τους νόμους",ναι έτσι ακριβώς το είπε έτοιμος να σκάσει απ' όσα φοβερά συνέβησαν χτες."Δεν ανεχόμαστε να γίνεται τσίρκο η Βουλή"!!!!!!!!!!

Και επειδή έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα εμείς δεν αναφερθήκαμε καθόλου στο γεγονός διότι όλοι τους παίζανε τον παπά μαζί με τον.... Παππά και ο νοών νοείτω.

"Παρακαλώ ελάτε κύριε Φρούραρχε".................................

Ευαίσθητά μου παλικάρια φυλάξτε τα καλτσόν σας για καμιά άλλη εκδήλωση και πέστε μας τι ακριβώς γίνεται σ' αυτό το "ναό της Δημοκρατίας" από το 2010 και μετά;

Ολα μα όλα όσα συμβαίνουν εκεί μέσα είναι κατάφορη παραβίαση του Συντάγματος!

Το ό,τι τα ξεπλένετε με την ψήφο της πλειοψηφίας σας δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.
Ποιο άρθρο του Συντάγματος επιβάλει την φτώχεια,την εξαθλίωση και την ανεργία;Αντιθέτως μάλιστα το Σύνταγμα προβλέπει να παρέχεται περίθαλψη,δουλειά,ψωμί και παιδεία στον πολίτη!
Ποιο άρθρο επιβάλει να πεθαίνουν άνθρωποι δίχως τη στοιχειώδη περίθαλψη;
Η φοροκαταιγίδα επί δικαίων και αδίκων από ποιο Σύνταγμα πηγάζει;

Ουστ ρε λεχρίτες,παίξτε με τίποτ' άλλο κι αφήστε μας στην ησυχία μας,που νοιάζεστε σεις για το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία!!!
Η τσεπούλα σας να γεμίζει κι όλοι οι άλλοι ας πάνε να........ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom