Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Το βίντεο της ντροπής με τον αστυνομικό που τραβάει πιστόλι στην Κερατέα


Πάντα είχαμε την απορία για την ψυχοσύνθεση ορισμένων αστυνομικών με αφορμή τις αντιδράσεις σε συγκεκριμένα περιστατικά.Δείτε αυτό το μικρό αλλά ενδεικτικό βίντεο από τα προχθεσινοβραδυνά γεγονότα της Κερατέας.Προσέξετε τη συμπεριφορά τους σε ηλικιωμένο άνδρα,τη δαιμαρτυρία μιας κυρίας και την αντίδραση αξιωματικού που ως άλλος Κορκονέας τραβάει το όπλο του μέσα στο πλήθος.
Υποτίθεται πως αυτοί οι άνθρωποι έχουν εκπαιδευτεί για την αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων,ακόμα κι αν δέχονται επίθεση!
Τι είναι αυτό που τους κάνει να επιτίθενται με τόσο μένος κατά των πολιτών υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα μεγαλοεργολάβων.Τι τους κάνει να αφηνιάζουν με κίνδυνο και να αφαιρέσουν ζωές και οι ίδιοι να βρεθούν πίσω από τα κάγκελα;
Γιατί δεν τους διακρίνει στοιχειώδης αυτοσυγκράτηση;
Για όσους φίλους δεν γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα να θυμίσουμε ότι ο γενειοφόρος κύριος μπροστά που κρατάει τη σημαία του Πολυτεχνείου είναι ο σημερινός υπουργός Προ-Πο,πολιτικός προϊστάμενος των αστυνομικών που είδατε στην Κερατέα.

2 σχόλια:

αντωνης είπε...

Kαι αλλο ενα ερωτημα, αληθεια δεν φοβουνται για τη ζωη τους την ιδια;
Γιατι η βια θα φερει βια.
Και σε ολα σχεδον τα σπιτια στα αρβανιτοχωρια των Μεσογειων υπαρχουν καραμπινες, ουτε αυτο δεν ξερουν;;;

Ας ελπισουμε να ηταν αυτο το προχθεσινο, το αποκορυφωμα της αστυνομικης βιας.

Για τον Παπουτση, εχω ξαναπει τη γνωμη μου. Σε οποιαδηποτε άλλη χωρα ο υπουργος του Σαμινα θα σαπιζε στα μπουντρουμια.

Αυτος τωρα πια εκτος απο την ιστορια της Κερατεας, εχει πλεον στην πλατη του και την απαγορευση της κυκλοφοριας στις Σερρες.

Καλο βραδυ Δημητρη.

zeidoron dtsoukas είπε...

Τι να πεις Αντώνη μου!
Ηθελα να 'ξερα όταν βλέπει τις φωτογραφίες του από το πολυτεχνείο πως να νιώθει ο Προ-πο τζης;
Για τους αστυνομικούς δεν ξέρω ρε φίλε τι να πω,ίσως το μυαλό τους να μη φτάνει μέχρι κει.Μακάρι να ήταν αυτά τα τελευταία επεισόδια αλλά δεν το βλέπω.
Καλό ξημέρωμα!

Read more: Go to TOP and Bottom