Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Η απόλυτη κτηνωδία με ποια ποινή τιμωρείται;


Είναι βέβαιον πως θα σας μαυρίσουμε το Σαββατοκύριακο αλλά πρέπει να το διαβάσετε.Σχεδόν ένα χρόνο πριν στις 28/2/2010 ρωτάγαμε:
Τα ισόβια αποδίδουν πραγματικά δικαιοσύνη;
Κι έρχεται χτες το παρακάτω δημοσίευμα που αναφέρεται σε τρία κτήνη και τις κτηνώδεις πράξεις τους στο κορμάκι και στην ψυχούλα ενός μικρού παιδιού.Ποια ποινή μπορεί να τιμωρήσει  αυτά τα κτήνη;

Παππούς βίαζε την 6χρονη εγγονή του
Φρίκη δίχως όρια
Μια φρίκη που δεν τη χωρά ο ανθρώπινος νους βίωσε ένα εξάχρονο κοριτσάκι. Το αγγελούδι βιαζόταν συνεχώς από τον ίδιο του τον παππού, ενώ η μητέρα και η γιαγιά έπαιρναν μέρος στην πράξη, βοηθώντας τον ηλικιωμένο άντρα να ολοκληρώσει πιο εύκολα το αποτρόπαιο έργο του. Το απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στο νησί της Ρόδου.

Τις επόμενες ημέρες τα όσα βίωσε τόσο στο άγουρο κορμάκι του όσο και στην ψυχή του το αγγελούδι θα ξεδιπλωθούν με κάθε λεπτομέρεια στο Εφετείο Δωδεκανήσου, όπου έχουν παραπεμφθεί να δικαστούν η γιαγιά και η μητέρα με τις κατηγορίες της άμεσης συνδρομής σε βιασμό και άμεσης συνέργειας σε αποπλάνηση ανηλίκου.

Ο ηλικιωμένος άνδρας ήδη βρίσκεται προφυλακισμένος για τον βιασμό της εγγονής του. Ωστόσο, οι δύο γυναίκες που μέχρι σήμερα ήταν ελεύθερες, μετά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εις βάρος τους, παραπέμφθηκαν να δικαστούν έπειτα από βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου, καθώς φέρονται να βοηθούσαν το ανθρωπόμορφο τέρας να ικανοποιεί τα αρρωστημένα σεξουαλικά του πάθη πάνω στο κοριτσάκι. Γιαγιά και μητέρα κατηγορούνται ότι όχι μόνο γνώριζαν τις αποτρόπαιες πράξεις του παππού, αλλά κρατούσαν το αγγελούδι ακινητοποιημένο ώστε η σεξουαλική πράξη να γίνεται πιο εύκολα και χωρίς καμία αντίδραση. Της κρατούσαν τα χέρια και τα πόδια και επέτρεπαν στον ηλικιωμένο να τη βιάζει ανενόχλητος παρά φύσιν. Οι λεπτομέρειες που αναφέρονται στο βούλευμα προκαλούν γροθιά στο στομάχι, καθώς ξεπερνούν ακόμη και την πιο νοσηρή φαντασία.

Σύμφωνα με το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, ο εφιάλτης για το αγγελούδι ξεκίνησε το 2001, όταν οι γονείς της μικρής αποφάσισαν να χωρίσουν και με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου ανατέθηκε η επιμέλεια της ανήλικης στη μητέρα της.

Η τελευταία πήρε την κόρη της και πήγε να ζήσει στο πατρικό της σπίτι, στην Ιαλυσό της Ρόδου, μαζί με τους γονείς της και τη θεία της. Ο πατέρας είχε δικαίωμα να βλέπει το παιδί κάποια Σαββατοκύριακα τον μήνα. Λίγο καιρό αργότερα η μικρή με δάκρυα στα μάτια εξομολογήθηκε στον πατέρα της ότι δεν ήθελε να ζει άλλο με τη μητέρα της και τους παππούδες, καθώς της έκαναν... κακό.

Χωρίς να χάσει χρόνο, ο νεαρός άνδρας κατέφυγε στις διωκτικές αρχές, αλλά και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου και κατήγγειλε τα όσα φρικτά του είχε αποκαλύψει το παιδί του. Εναν μήνα μετά «η ανήλικη εισήχθη στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου με συμπτώματα ζάλης και κοιλιακού άλγους. Μετά την αναφορά του πατέρα της ανήλικης των ως άνω περιστατικών αποπλάνησης και βιασμού, έγινε προσπάθεια να εξεταστεί η ανήλικη από τις αρμόδιες κοινωνικές και ιατρικές υπηρεσίες του νοσοκομείου και την παιδοψυχίατρο του δήμου Ροδίων, χωρίς όμως να ολοκληρωθεί η έρευνα, διότι η μητέρα της ανήλικης απομάκρυνε αυτή λάθρα από το νοσοκομείο» αναφέρεται στο βούλευμα.

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ

Τον Ιούλιο του 2002 το κοριτσάκι μεταφέρθηκε και πάλι στο νοσοκομείο με έντονα κοιλιακά άλγη και ζάλη και όπως σημειώνεται στο βούλευμα που δημοσιεύει η τοπική εφημερίδα «Δημοκρατική»: «Κατά την εξέταση από παιδοχειρουργό έγινε έλεγχος του πρωκτού και διαπιστώθηκε περιπρωκτικό άλγος, η δε ανήλικη του εμπιστεύτηκε ότι ο παππούς της την παρενοχλεί. Ταυτόχρονα κλήθηκαν κοινωνική λειτουργός της παιδιατρικής κλινικής και παιδοψυχίατρος του δήμου Ροδίων, η οποία, ορισθείσα ως πραγματογνώμων από τον ανακριτή Α’ Τμήματος Ρόδου, διεξήγαγε το καλοκαίρι του 2002 έρευνα σχετικά με τον ψυχικό κόσμο και τη συμπεριφορά της ανήλικης, καθώς και τις σχέσεις με τους γονείς της» αναφέρει και προσθέτει: «Με την έκθεση της τελευταίας, κατόπιν διεξοδικής και εμπεριστατωμένης έρευνας, ως τελικό συμπέρασμα προέκυψε ότι η ανήλικη παρουσιάζει συμπεριφορά συμβατή με ψυχολογικό τραύμα που θα μπορούσε να προκληθεί από ακατάλληλη σεξουαλική συμπεριφορά εις βάρος της».

Με βάση όλα τα στοιχεία που είχαν προκύψει, ο παππούς παραπέμφθηκε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε το 10ο έτος της ηλικίας του κατ’ εξακολούθηση, πράξεις που φέρεται να τέλεσε από τον Αύγουστο του 2001 έως τον Ιούλιο του 2002. Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε πολυετή κάθειρξη και πήρε τον δρόμο για τη φυλακή.

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

Και ενώ όλοι πίστευαν ότι η ιστορία είχε τελειώσει και ότι πλέον χρειαζόταν μόνο χρόνος για να γιατρευτούν οι πληγές στο κορμί και την ψυχή του παιδιού, το κοριτσάκι αποκάλυψε μια ακόμη τραγική αλήθεια: με δάκρυα στα μάτια εκμυστηρεύτηκε αργότερα ότι η μητέρα και η γιαγιά της όχι μόνο δεν ήταν θεατές στις αποτρόπαιες πράξεις του παππού της, αλλά και συνεργοί του.

Σύμφωνα με το βούλευμα: «Παρείχαν άμεση συνδρομή στον παππού κατά τη διάρκεια και κατά την εκτέλεση της κύριας πράξης του βιασμού και της αποπλάνησης ανηλίκου που δεν είχε συμπληρώσει το δέκατο έτος της ηλικίας του, χτυπώντας και χειριζόμενες λεκτικά την ανήλικη ώστε να μην αντιδρά στη συμπεριφορά του κατηγορουμένου και να μη φανερώσει σε άλλον τη συμπεριφορά αυτή και βοηθώντας στη διάπραξη των ασελγών του πράξεων».

Ετσι, οι δυο γυναίκες θα καθίσουν σύντομα στο εδώλιο προκειμένου να απολογηθούν για όσα τους καταλογίζονται.

Το αγγελούδι, στο μεταξύ, με νέα απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου μένει με τον πατέρα του και όλοι προσπαθούν να το βοηθήσουν να μαζέψει τα κομμάτια της ψυχής του.
Espressonews.gr

update:κι επειδή η πραγματικότητα είναι ανελέητη δείτε κι αυτό(64χρονος με σκληρή παιδική πορνογραφία)από τη σημερινή ειδησεογραφία

16 σχόλια:

ephee είπε...

Διαβάζοντας σκεφτόμουν ότι το στήσιμο στον τοίχο και μια σφαίρα ανάμεσα στα μάτια είναι αυτό που τους αρμόζει, αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι, άστες να πάνε ισόβια, και η φυλακή έχει τους δικούς της νόμους και κώδικες τιμής.. (που πολύ συχνά με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνη)
Ο θάνατός τους οφείλει να είναι πιο φρικτός από αυτό που έκαναν στο παιδί τους. Σου θυμίζω το Δουρή.. τον "αυτοκτονημένο"..

Pompeia είπε...

Θα συμφωνήσω με την ephee... Οι φυλακισμένοι μπορεί να είναι μαχαιροβγάλτες, ληστές, οτιδήποτε, αλλά με τους παιδεραστές είναι αμείλικτοι... Αν και θα με ικανοποιούσε η λύση της θανατικής ποινής, με ικανοποιεί περισσότερο η λύση των ισοβίων δεσμών... πρώτα θα τους σκοτώσουν ψυχολογικά και μετά σωματικά... όπως τους αξίζει δηλαδή.
Ωραία μάνα!

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Με μεγάλη δυσκολία το διάβασα...
Θα συμφωνήσω με την ephee.
Ο "νόμος" της φυλακής θα τους δώσει την πιο σκληρή τιμωρία.
Ισόβια, δίχως έλεος!
Η ιστορία του Δουρή παίχτηκε και στην Καλλίπολη, εδώ δυο βήματα από το σπίτι μου...
Τα παιδιά του φυγαδεύτηκαν στα σπίτια των θειάδων να ξεκόψουν από τον εφιάλτη...

Δεν βρίσκω λέξεις να περιγράψω το θυμό!

ElenaG είπε...

...
Τι να πω βρε Δημήτρη μου...

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Το πιο ακόμα αποτρόπαιο για μένα είναι η συμμετοχή μάνας και γιαγιάς...
Κι αυτους τώρα θα τους βάλουν δηλαδη στην φυλακη να τους ταιζουμε κι απο πάνω;
Γιατι εμεις ολοι τους ταίζουμε...με τα λεφτά μας τρώνε...κι υποθέτω καταλαβαίνεις πως δεν ειναι τα λεφτα το προβλημα μου.....

angel είπε...

to diavasa me megalh orgh kai ahdia gia auto to teras pou thelei na legete kai mana...ta logia ths ephee mexoun kalupsei apoluta.

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Τι πάει να πει ισόβια;;;
Ο φορολογουμενος πολίτης
να φυλαει,να κοιμίζει, να ταϊζει κτήνη ;;;; Δεν το κατάλαβα.

Φρονώ ότι η θανατική ποινή για ειδεχθή εγκλήματα αυτου του τύπου πρέπει να επανέλθει.
Κανένα έλεος.
Κι όποιος ισχυρίζεται ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρεί ανθρώπινη ζωή, ερωτώ:
Που το είδε το ίχνος της ανθρωπιάς και στους τρείς ;;
Άγρια, επικίνδυνα σαρκοβόρα ζώα είναι

Άσε με Δημήτρη μου, μ' έχει πιάσει ταχυπαλμία. Τα καθάρματα!

ephee είπε...

Λυγερή, για πόσο καιρό νομίζεις ότι θα τη βγάλουν καθαρή στη φυλακή τα συγκεκριμένα άτομα;
Στην ουσία, συμφωνούμε όλοι μ'αυτό που λες, αλλά προσωπικά πιστεύω πως η θανατική ποινή θα είναι ένας πολύ γρήγορος κι ανώδυνος θάνατος γι αυτό που πραγματικά τους αξίζει. Και αυτά που θα περάσουν από τους συγκρατούμενους το θάνατο θα φέρουν, μετά όμως από τον πόνο και την ταπείνωση.

zeidoron dtsoukas είπε...

Εφη μου καλησπέρα!
Επί της ουσίας δεν διαφωνούμε,αναγνωρίζεις και συ πως τα ισόβια για κάποια αδικήματα και όπως εφαρμόζονται(25 χρόνια ή και λιγότερο) δεν αποδίδουν δικαιοσύνη.
Και βέβαια θυμάμαι το Δουρή και πολλούς άλλους που τους "αυτοκτόνησαν" οι ποινικοί αλλά δεν είναι αυτή η λύση.
Δικαιοσύνη πρέπει ν' αποδίδουν τα αρμόδια όργανα της πολιτείας!
Να είσαι καλά,καλή Κυριακή!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητή Pompeia τι να πω;
Κάτι πρέπει ν' αλλάξει στον ποινικό κώδικα ώστε να αποδίδουν τα δικαστήρια πραγματική δικαιοσύνη κι όχι οι κρατούμενοι.Οσο για τη Μάνα... λάθος λέξη χρησιμοποιείς αλλά πολύ φοβάμαι πως πρέπει και η ίδια να είχε υποστεί βιασμούς από τον παππού χωρίς βέβαια αυτό να είναι ελαφρυντικό για την κτηνώδη συμπεριφορά της.
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αντιγόνη μου το έγραψα στην κορυφή πως θα σας μαυρίσω το Σαββατοκύριακο αλλά τα ίδια συναισθήματα ένιωσα και 'γω μόλις το διάβασα!
Το δυστύχημα αυτό είναι πως υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις και αρκετές,ίσως και οι περισσότερες,δεν αποκαλύπτονται ποτέ.
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

zeidoron dtsoukas είπε...

Ελενά μου τι μπορείς να πεις μπροστά σ' αυτή την κτηνωδία;
Αγανακτείς,θυμώνεις και θέλεις να τους σκοτώσεις με τα ίδια σου τα χέρια.Είναι τρομερό αλλά ο μπαξές της κοινωνίας έχει απ' όλα τα "μπουμπούκια"!
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

zeidoron dtsoukas είπε...

Το πρόβλημα Ρίκη μου σίγουρα δεν είναι τα λεφτά αλλά το ότι θα ζουν,θα αναπνέουν κι ούτε τύψεις δεν θα νιώθουν.Διότι αν είχαν τη δύναμη να νιώσουν ούτε τις πράξεις τους θα έκαναν αλλά και στο μεσοδιάστημα θα είχαν αυτοκτονήσει!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγγελικούλα ίσως η λέξη τέρας να είναι λίγη για να χαρακτηριστεί αυτή η γυναίκα.Πως το άντεχε να βλέπει το ίδιο της το παιδί να υποφέρει τις ορέξεις του ανώμαλου γέρου με τη δικιά της βοήθεια.Οπως έγραψα και πιο πάνω είμαι σίγουρος πως κι αυτή έχει κακοποιηθεί επανειλημμένα αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία.
Καλά να περνάς!

zeidoron dtsoukas είπε...

Λυγερή μου συγχώρα με και συ που σε τάραξα Σαββατιάτικα αλλά το διάβαζα χτες το βράδυ και κάπως μου 'ρθε.
Δεν ξέρω κι η θανατική ποινή ακόμα αν θα είναι τιμωρία γι' αυτό που έκαναν.
Κάτι απολίτιστοι λαοί δικάζουν ακόμα με το "οφθαλμόν αντί οφθαλμού" κι αναρωτιόμαστε πως το μπορούν!
Τέτοια θηρία όμως πως αλλιώς να τα αντιμετωπίσεις;Και σκέψου πόσες περιπτώσεις περνάνε στο ντούκου αφού δεν τις καταγγέλλει κανένας.
Να είσαι καλά,καλή Κυριακή!

zeidoron dtsoukas είπε...

Οντως Εφη μου πριν την κατάληξη θα πρέπει να νιώσουν τον πόνο και την ταπείνωση για ότι έκαναν!
Πιστεύω πως για τους παιδεραστές,τους βιαστές γενικώς και τους εμπόρους ναρκωτικών ο ποινικός μας κώδικας δεν προβλέπει τις αυστηρότερες ποινές που και δικαιοσύνη να αποδίδουν αλλά και να αποτρέπουν κάθε επόμενο τομάρι που λένε και στα χωριά μας.

Read more: Go to TOP and Bottom