Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

«Μάχαιραν έδωσες, μάχαιρα θα λάβεις»

O Γολγοθάς της Μαρίκας Μητσοτάκη

Γιατί έβαλαν τη Μαρίκα Μητσοτάκη σε πανάκριβη κλινική αποκατάστασης ηλικιωμένων; Πόσο καιρό είναι εκεί, ποιος την φροντίζει και πόσο κοστίζει η νοσηλεία της; 


Αίσθηση κάνει η πληροφορία οτι τους τελευταίους μήνες η Μαρία Μητσοτάκη δεν μένει πια σπίτι της, αλλά σε πανάκριβο γηροκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που η οικογένεια Μητσοτάκη προσπαθούσε να κρύψει, η Μαρίκα Μητσοτάκη βρίσκεται τους τελευταίους μήνες σε πολυτελή κλινική για ηλικιωμένους.

Το θέμα έβγαλε στη φόρα το Πρώτο Θέμα λόγω των γνωστών σχέσεων Θέμου Αναστασιάδη-Ντόρας Μπακογιάννη. Είναι γνωστή η κόντρα Θέμου-Ντόρας, με τη δεύτερη να φέρνει τη σύλληψη του Θέμου με σάκους ευρώ στα σύνορα Ελβετίας-Γαλλίας στη βουλή πριν μερικές μέρες.

Τώρα ο Θέμος Αναστασιάδης απαντά με ένα άκρως προσωπικό θέμα. Το ρεπορτάζ του Φρίξου Δρακοντίδη αναφέρει ότι η Μαρίκα Μητσοτάκη βρίσκεται στην ιδιωτική κλινική τους τελευταίους δύο μήνες, ενώ το κόστος των νοσήλιων μέχρι σήμερα ανέρχεται στις 30.000 ευρώ. 

Στο πολυτελές γηροκομείο την επισκέπτεται ο σύζυγος της,Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, που χαίρει άκρας υγείας. Της συμπαραστέκεται και την βοηθά να ξεχνά τα προβλήματα με τα πόδια της. Έχει πολλές δυνάμεις ακόμα ο επίτιμος...
Πηγή


Ζείδωρον:Ο τίτλος «Μάχαιραν έδωσες, μάχαιρα θα λάβεις» είναι δικός μας και αναφέρεται στην κόντρα Ντόρας - Θέμου που δεν διστάζουν να καταφέρουν χτυπήματα "κάτω από τη μέση"!
Διαβάστε εδώ στη σελίδα 24 ολόκληρο το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος

4 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

ΟΛα εδω πληρώνονται τελικά...

zeidoron dtsoukas είπε...

Ρίκη ξέρεις τι δεν έχουν καταλάβει οι περισσότεροι άνθρωποι;ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΝΗΤΟΙ,τόσο απλό κι όμως δυσνόητο για τον πολύ κόσμο!

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε δύο ενδιαφέροντα άρθρα
http://taairetika.blogspot.com/2011/02/blog-post.html

http://taairetika.blogspot.com/2011/02/blog-post_18.html

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε τη διάβασα τη "βιογραφία" του Μίκη αλλά με εξέπληξε που παρ' ότι είναι μακροσκελέστατη απουσιάζουν δυο βασικά κατ' εμένα στοιχεία:Το πρώτο είναι η ιστορική φράση του Μίκη "Καραμανλής ή τάνκς" και δεύτερον στην οργανωτική επιτροπή της Σπίθας συμμετέχει ο Γιάννης Δημητροκάλης το δεξί χέρι του Μητσοτάκη!
Για το άλλο θέμα της γρίπης δεν μπορώ να έχω γνώμη αφού δεν είμαι γιατρός.Εκείνο που ξέρω είναι ότι ο Αβραμόπουλος είχε πάρει πολλαπλάσια εμβόλια από τον πληθυσμό της χώρας τα οποία πληρώθηκαν και πήγαν στράφι!
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

Read more: Go to TOP and Bottom