Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Συγκλόνισε το Αγρίνιο αυτοκτονία 44χρονου για χρέη


Τέλος στη ζωή του έβαλε χτες το μεσημέρι 44χρονος συμπολίτης μας επιχειρηματίας,πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.
Ο αυτόχειρας που διατηρούσε επιχείρηση οικοδομικών υλικών και σιδήρου αυτοκτόνησε με κυνηγετική καραμπίνα έξω από την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας(στο ύψωμα πάνω από το χωριό Καμαρούλα) στο Αγρίνιο.
Πληροφορίες αναφέρουν πως στο σημείωμα που άφησε πίσω του κάνει λόγο για χρέη τα οποία δεν μπορούσε να εξοφλήσει.
Στον τόπο της τραγωδίας έσπευσε η Αστυνομία και συγγενείς του αυτόχειρα,η δε είδηση συγκλόνισε την κοινωνία της πόλης του Αγρινίου καθώς είναι η τρίτη που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα.
http://gigenisagriniotis.blogspot.com/

6 σχόλια:

ElenaG είπε...

Αχ βρε Δημήτρη μου είδα και τα παρακάτω video!
Τι ψυχή θα παραδώσουν αυτοί οι άνθρωποι που έφεραν μια ολόκληρη
χωρα σε απόγνωση!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό θέλει το σύστημα ΓΑΠ ένας ένας να αυτοκτονεί για να μην υπάρχουν αντιδράσεις.Μα να μην αυτοκτονεί ούτε ένας υπουργός από χρέη?

gitsanas είπε...

Κλείσιμο επιχειρήσεων, άνεργοι, φτώχεια, απόγνωση, αυτοκτονίες....Πώς μας κατάντησαν; Και οι αντιδράσεις των πολιτών περνούν στα ψιλά των εντύπων για να μην αναφέρω την τηλεόραση...Προχτές στην Αθήνα γινόταν ο κακός χαμός και η τηλεόραση έδειχνε master chef και next top model!! Τι ποσοστό ανθρώπων ενημερώνεται από blogs; Πολύ μικρό. Ντροπή στους δημοσιογράφους που απεργούν τις μέρες τέτοιων κινητοποιήσεων. Φοβάμαι (το εύχομαι κατά βάθος κι ας πουν μερικοί οτι θέλουν) οτι θα υπάρξει άσχημη αντίδραση σ'όλα αυτά.
Ξέρετε πόσες οικογένειες στο Αγρίνιο έχουν το ρεύμα κομμένο; Πόσα άτομα βγαίνουν την νύχτα και ψάχνουν τα σκουπίδια; Στο τελείωμα των λαϊκών αγορών υπάρχουν γυναίκες που μαζεύουν τα σάπια και χτυπημένα φρούτα,λαχανικά για να ταΐσουν τα παιδιά τους.Ναι, μην σας φαίνεται παράξενο. Στο Αγρίνιο συμβαίνουν όλα αυτά.
Προσπαθούμε μια ομάδα ανθρώπων εδώ να δημιουργήσουμε μια οργανωμένη κίνηση για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας και δεν ξέρουμε από που να αρχίσουμε. Τα προβλήματα είναι τεράστια, βουνό μας φαίνεται.
Τέλος πάντων, συγνώμη για το ξέσπασμα αλλά σας έγραψα γιατί έχω την αίσθηση οτι θα έχουμε και συνέχεια τέτοιων περιστατικών στην πόλη μας.

zeidoron dtsoukas είπε...

Ελενά μου δεν έχουν ψυχή!
Αν είχαν δεν θα έκαναν ό,τι κάνουν,ή τουλάχιστον κάποιος απ' όλους τους θα είχε κάνει χαρακίρι.Αντιθέτως αυτοί έχουν το θράσος και μιλάνε για λαϊκή εντολή και κοινοβουλευτική πλειοψηφία που τους δίνει λέει το δικαίωμα να φροντίζουν... για το καλό μας!
Να είσαι καλά,καλό Σαββατοκύριακο!

zeidoron dtsoukas είπε...

Φίλε Ανώνυμε αυτοί είναι "ωραίοι" και δεν έχουν χρέη.Τα 'χουν χρεώσει όλα σε μας δυστυχώς.

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητή συμπατριώτισα Γίτσα δεν υπάρχει κανένας λόγος να ζητάς συγνώμην.Εχεις απόλυτο δίκιο σε όσα γράφεις και καταλαβαίνω την αγανάκτησή σου.Τα γνωρίζω τα προβλήματα από πρώτο χέρι κι ας είμαι στην Αθήνα.
Μακάρι η προσπάθεια που κάνετε ν' αποδώσει.Να είσαι σίγουρη πως τα blogs έχουν απήχηση στον κόσμο κι αυτό το είδα προχτές με την απεργία.
Είχα συνδέσει στο δικό μου το stopcarteltv και to zougla radio κι έσπασαν τα κοντέρ από τον κόσμο που έψαχνε για ενημέρωση.
Να είσαι καλά κι ότι θέλετε στη διάθεσή σας το μπλογκ.
Στείλτε mail=zeidoron@gmail.com

Read more: Go to TOP and Bottom