Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Το Kontra Channel έπιασε τσαντάκια κι οι αστυνομικοί τον έχασαν,δείτε το βίντεο

Απίστευτο κι όμως αληθινό!Δείτε το βίντεο

5 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Τι να πρωτοκάνουν κι αυτοι οι ερμοι βρε Ζει....

Ανώνυμος είπε...

Με εκνευρίζει το ψιλοειρωνικό ύφος της παρουσιάστριας, δεν θέλω να την πω δημοσιογράφο. Δεν ξέρω τι εκπομπή ήταν αυτή. Αν πάντως την ενδιαφέρει η δημοσιογραφία, θέλει πολύ δουλειά ακόμα και πολύ περισσότερη σοβαρότητα. Διότι, η αστυνομία δεν μπορεί ως δια μαγείας να ενεργήσει. Και αυτό που βλέπω τουλάχιστον είναι να τρέχει να πιάσει αυτόν, που ίσως να μην ξέρει και ποιός είναι, και ίσως να μην ξέρει καλά καλά τι έχει συμβεί. Δεν στέκονταν εκεί για να γνωρίζει όλα αυτό που έχουν προηγηθεί. Ας μην δεχόμαστε να απαξιώνονται τα πάντα τόσο εύκολα. Ταπεινή μου γνώμη.

zeidoron dtsoukas είπε...

Εκτός από το ξύλο που ρίχνουν κατά τακτά διαστήματα στους κατοίκους της Κερατέας Ρίκη μου θα δεις σε λίγο(1:00 πμ) κι ένα βίντεο όπου μια ολόκληρη διμοιρία των ΜΑΤ φυλάει τον Πρωτόππαππα για να γευματίσει!
Φυσικό είναι μετά από τέτοια κούραση να μη μπορούν να τρέξουν...

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ φίλε Ανώνυμε σέβομαι τη γνώμη σου και προς Θεού δεν λέω πως έχεις άδικο αλλά με δεδομένη την κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας θα πρέπει να έχουν τεταμένη διαρκώς την προσοχή τους.Το σημείο που είναι τραβηγμένο το βίντεο έχει όλη τη μέρα αστυνομικούς σε περιπολία.
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

ephee είπε...

Μα καλά, τι λες τώρα μωρέ Δημήτρη κι εσύ..
Ξέρεις τι πρέπει να κάνουν αν τον πιάσουν; Χαρτούρα, τρέξιμο, καταθέσεις, φυλάκιση.. Άσε που αν πιάσουν έναν, μετά θα παραπονιέται που πιάσανε μόνο αυτόν, και θα πρέπει να τους πιάνουν όλους!
Γίνονται αυτά μωρέ;
Κι αν γίνονται, από αρχίζεις να δένεις;

Read more: Go to TOP and Bottom