Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Χούλιγκανς έκαναν γυαλιά καρφιά το Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν


Θύμα επίθεσης βανδάλων έπεσε το ιστορικό θέατρο Τέχνης της οδού Φρυνίχου, όπου το βράδυ της Παρασκευής θα γινόταν η επίσημη πρεμιέρα παράστασης με θέμα τον ΠΑΟΚ.

Λίγο πριν την έναρξη της παράστασης οι περίπου πενήντα χούλιγκανς εισέβαλαν στο θέατρο και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες προχώρησαν σε καταστροφές. Οι εισβολείς έσπασαν την πόρτα και τις προθήκες του θεάτρου, ενώ δεν δίστασαν να ανέβουν ακόμα και στη σκηνή και να ξηλώσουν το μισό σκηνικό.

Οι βανδαλισμοί έγιναν μπροστά στα μάτια των θεατών, οι οποίοι αντί για την παράσταση είδαν έντρομοι να περνούν ανάμεσά τους εξαγριωμένοι νεαροί, κραδαίνοντας σιδηρολοστούς και ρόπαλα.

Μάλιστα έριξαν και φωτοβολίδες μέσα στην αίθουσα αδιαφορώντας για το ότι θα μπορούσαν να τραυματίσουν σοβαρά κάποιον από τους ανυποψίαστους θεατές. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ωστόσο αναβλήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης "Ταξιδευοντας με τον ΠΑΟΚ, μια ιστορία του σταθμού Λαρίσης".
«Επικράτησαν άγριες καταστάσεις. Έσπασαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους» είπε ο σκηνοθέτης της παράστασης Σταύρος Τσιώλης. Τα έκτροπα έζησε από πρώτο χέρι και ο πρωταγωνιστής, ο τραγουδοποιός και ηθοποιός Αργύρης Μπακιρτζής των "Χειμερινών Κολυμβητών".
http://www.star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom