Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

«Αποφασίζομεν και διατάσσομεν»!!! Στρατηγός... ο Αστυνομικός Δ/ντής Σερρών

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε η δημοσιοποίηση της απόφασης που υπέγραψε την περασμένη Κυριακή (6/2) ο αστυνομικός διεθυντής Σερρών Δημήτρης Τσώτας, παραμονή των αγροτικών κινητοποιήσεων στις Σέρρες. Σύμφωνα με την απόφαση, απαγορεύεται από τη Δευτέρα (7/2) έως την Τετάρτη (9/2), η κίνηση και η στάθμευση στην Ε.Ο Σερρών - Προμαχώνα και στην επαρχιακή οδό Καστανούσας - Προμαχώνα, όπως επίσης η ... συνάθροιση ή πορεία το ίδιο χρονικό διάστημα στα συγκεκριμένα σημεία.
Aκινητοποιημένα παραμένουν τα τρακτέρ των αγροτών στην Ε.Ο Σερρών - Προμαχώνα, πριν από τη γέφυρα Πετριτσίου. Σε συνάντησή τους με τον αστυνομικό διευθυντή Σερρών, Δημήτρη Τσώτα, το πρωί της Τετάρτης (9/2) οι αγρότες ζήτησαν την άδεια να μεταβούν στον Προμαχώνα, με στόχο να διαδηλώσουν ειρηνικά και χωρίς να κλείσουν το μεθοριακό σταθμό.
Ωστόσο, το αίτημά τους δεν έγινε αποδεκτό και στο πλαίσιο αυτό οι Σερραίοι αγρότες σε σύσκεψη που θα έχουν εντός των ημερών, θα αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.
Να σημειωθεί, πως από το πρωί της Τετάρτης (9/2), ισχύει νέα απαγόρευση κυκλοφορίας αγροτικών ελκυστήρων και συνάθροισης αγροτών στην Ε.Ο Σερρών - Προμαχώνα και σε τμήματα του επαρχιακού δικτύου, που οδηγούν στα σύνορα, για λόγους : "ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της χώρας", όπως αναφέρει συγκεκριμένα η απόφαση του αστυνομικού διευθυντή Σερρών.
http://www.infoserres.gr

Σχόλιο Ζείδωρον:Τι περισσότερο έλεγαν οι αποφάσεις του γνωστού και μη εξαιρετέου Στρατηγού Ζαγοριανάκου επί χούντας;Α!!!ναι καθόριζε και τον αριθμό αυτών που θα συναθροίζονταν (όχι πάνω από 4)!

2 σχόλια:

ANNA FLO είπε...

E ....Mην τα θες όλα δικά σου!!!! Μικρή επιτυχία είναι το ''σπάσιμο'' του 4;;;
Βρε που καταντήσαμε!!!!
Καλό σου βράδυ

zeidoron dtsoukas είπε...

Είπαμε έχουν να δουν τα ματάκια μας πολλά ακόμα!Υπομονή και δύναμη!
Να είσαι καλά Αννα μου,καλό βράδυ!

Read more: Go to TOP and Bottom