Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Τα ΜΑΤ μετέτρεψαν την Κερατέα σε Βαγδάτη




Το κέντρο της πόλης έχει μετατραπεί... σε Βαγδάτη. Κρότοι, χημικά και τρομοκρατία σε όλο της το μεγαλείο.
Οι κάτοικοι της Κερατέας ζουν πρωτόγνωρες στιγμές.
Διμοιρίες έχουν εγκατασταθεί σε αρκετά σημεία του κέντρου της πόλης.
Προκειται καθαρά για μια επιχείρηση τρομοκρατίας και αντιπερισπασμού προκειμένου άλλες αστυνομικές δυνάμεις να καταστρέψουν ολοσχερώς τις εγκαταστάσεις στα μπλόκα της Λαυρίου.
Επίσης υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως θα επιχειρήσουν τις επόμενες ώρες να περάσουν και άλλα μηχανήματα στον χώρο του Οβριοκάστρου.
Αυτήν την στιγμή η Κερατέα, έχει πολιορκηθεί από ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που με εκτεταμένη χρήση βίας και χημικών έχουν υποχρεώσει τους κατοίκους σε έναν ιδιόμορφο "κλεφτοπόλεμο".
Οι δρόμοι της πόλης θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο και η οσμή από τα χημικά έχει μπει σε όλα τα σπίτια...
πηγή:forkeratea

Η Κερατέα δεν θυμίζει σε τίποτα πλέον μια αγροτική κωμόπολη. Οι δυνάμεις της αστυνομίας, ως “δυνάμεις κατοχής” εισέβαλαν σήμερα στην πόλη και χωρίς κανένα φραγμό κάνοντας χρήση όλων των μέσων που διαθέτουν, ενάντια στους αγανακτησμένους πολίτες της Λαυρεωτικής.
Εισέβαλαν και παραμένουν χωρίς καμιά λογική εξήγηση. Για να δείξουν μάλλον ότι μπορούν να κάμψουν τους κατοίκους που αντιδρούν.Οι κάτοικοι συνεχίζουν να αντιστέκονται….
από τη lavreotiki
Συνεχής  ενημέρωση από το Δημοτικό ραδιόφωνο της Λαυρεωτικής

2 σχόλια:

Phivos Nicolaides είπε...

Περιμένω με μεγάλη αγωνία, πότε επιτέλους στην Ελλάδα μας, θα πάψει η εμφυλιοτική αντιπαράθεση και θα μάθει επιτέλους ο κόσμος, να συνεργάζεται για το καλό της χώρας...
Για την ώρα έχουμε μόνο άσπρο και μαύρο... ενώ σε άλλες χώρες δεν συμβαίνει αυτό. Μόλις επέστρεψα από το εξωτερικό και σε συνομιλίες με ομογενείς που διαπρέπουν (και αγαπούν την Ελλάδα ίσως περισσότερο από τους γηγενείς) έλεγαν για το δράμα των Ελλήνων, που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει κάποιες αλήθειες και επιμένει στη μονομέρεια του των συγκρούσεων. Έτσι, όμως θα πάει μπροστά η Ελλάδα;

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Φοίβο έχεις απόλυτο δίκιο και συ και οι ομογενείς μας.
Το θέμα είναι πως εδώ καλό της χώρας νοείται ότι αποφέρει κέρδος στους μεγαλοεργολάβους.Το ψάρι όπως πάντα βρομάει από το κεφάλι και στη συνέχεια μολύνεται και το σώμα!
Να είσαι καλά,καλημέρα!

Read more: Go to TOP and Bottom