Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Διορισμοί συνταξιούχων στα πολιτικά γραφεία υπουργών

Την ώρα που αποφασίζεται η μεγάλη σφαγή των δημοσίων υπαλλήλων στα πολιτικά γραφεία των υπουργών γίνονται αβέρτα κουβέρτα διορισμοί εξειδικευμένων υποτίθεται προσώπων.
Με αποκορύφωμα και διορισμούς συνταξιούχων στο γραφείο του κυρίου Χρυσοχοϊδη τελείως άσχετων με το αντικείμενο.Τι δουλειά μπορεί να έχει ένας αρχηγός της αστυνομίας κι ένας εισαγγελέας στο υπουργείο οικονομίας,ανταγωνιστικότητας και ναυτιλίας;Τι περίεργοι δεσμοί συνδέουν το τρίο Χρυσοχϊδη-Νασιάκου-Διώτη από την εποχή της σύλληψης της 17Ν;
Διαβάστε αναλυτικότερα για τους τρεις καμπαλέρος στο crimes on air.

Με την Φ.908/137981/Η/02.11.2010 απόφαση της Ανα−
πληρωτή Υπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και
Θρησκευμάτων που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατά−
ξεις της παρ. 2 του άρθρου 47, της παρ. 2 του άρ−
θρου 55 και της παρ. 11 του άρθρου 56, την ΠΥΣ 328/94
(ΦΕΚ 135/τ.Α΄/30.08.1994) και την ΠΥΣ 474/94 (ΦΕΚ 214/
τ.Α΄/07.12.1994) διορίζεται από 18.10.2010 στο Πολιτικό
Γραφείο της Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας, Δια Βίου
Μάθησης και Θρησκευμάτων, Φωτεινής Γεννηματά, σε
θέση μετακλητής υπαλλήλου κατηγορίας ΠΕ με βαθμό
Β΄ και Μ.Κ. 13, η Στάππα Μουρτζίνη Σταματική − Ματίνα
του Δημητρίου (Α.Δ.Τ. ΑΗ. 516738), συνταξιούχος εκπαι−
δευτικός της Σίβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και
Επαγγελμάτων του κλάδου ΠΕ 14−Οδοντιάτρων.
(Αριθμ. βεβ. Υ.Δ.Ε/Υπ. Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και
Θρησκευμάτων: 22486/2−11−2010).

Στο ίδιο μήκος κύματος και η κυρία Φώφη Γεννηματά διόρισε συνταξιούχο εκπαιδευτικό στο πολιτικό της γραφείο.
Αν έχετε όρεξη κι αντέχουν τα νεύρα σας διαβάστε το ΦΕΚ Υ.Ο.Δ.Δ. 356/2010 για να δείτε όλους τους διορισμούς στα υπουργεία μετά τον ανασχηματισμό.Λες και κει δεν υπηρετούσαν άνθρωποι πριν.
Πότε θα σταματήσει αυτή η φάμπρικα με το πρόσχημα των "ειδικών" ο κάθε υπουργός να κουβαλάει τους φίλους και τους συγγενείς σ' όποιο υπουργείο αναλαμβάνει;Πότε προλαβαίνουν όλοι αυτοί να ενημερωθούν για να προσφέρουν έργο;Κι όλοι οι προηγούμενοι τι ακριβώς κάνουν μετά την απομάκρυνση του ημέτερου υπουργού;

7 σχόλια:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Καλησπέρα Δημήτρη μου.

Από τον καιρό που θυμάμαι τον εαυτό μου, οι κυβερνήσεις αλλάζουν ,το ίδιο καθεστώς παραμένει.
Κάθε νέος Υπουργός αδειάζει από θέσεις κλειδιά τους προηγούμενους για να τις στελεχώσει με δικούς του χωρίς καμιά αξιοκρατική διαδικασία. 'Έχει καθιερωθεί αυτή η φάμπρικα ως θεσμός και μάλιστα στην συνείδηση του πολίτη είναι καταγεγραμμένη πλέον ως:
"Μα φυσικό δεν είναι ο καθένας Υπουργός να συνεργάζεται με δικούς του ανθρώπους της επιλογής και εμπιστοσύνης του ; Δημοκρατία έχουμε."
Και ερωτώ εγώ η φαρμακόγλωσσα. ----Δηλαδή στην δικτατορία τι περισσότερο ή τι λιγότερο κάνανε τουλάχιστον στην στελέχωση των παρακαθήμενων ;;;

Είμαι φτιαγμένη τώρα λες και είμαι πρωτάρα. Μόλις διάβασα αυτό: http://thalamofilakas.blogspot.com/2010/11/blog-post_1477.html.
Θα επαναστατήσεις.
Είσαι ενήμερος για την τύχη του Νίκου Βαφειάδη του δημοσιογράφου ; ή δεν κομίζω γλαύκας στας Αθήνας'; Οχι άλλες τέτοιες ειδήσεις . Κουράστηκε ο κόσμος, μπαΐλντισε πια.
Καλό σου βράδυ

Ανώνυμος είπε...

Και να ήταν η μόνη αδικία, θα ήταν καλά. Κάποιοι διορίζουν τα παιδιά τους με πολιτικό μέσον ενώ σε κάποιους άλλους οι μισθοί τσεκουρώνονται.
Και κάποιοι άλλοι -μέσα κι εγώ- ψάχνουμε τρόπους για να επιβιώσουμε στο μεσαιωνικό εργασιακό περιβάλλον που διαμορφώνεται.
Οι μειώσεις στους μισθούς δε θα αφορούν μόνο στις ΔΕΚΟ όπως διατείνονται κάποιοι στα ΜΜΕ. Θα αφορούν στο σύνολο του Δημόσιου Τομέα με κατάργηση επιδομάτων και ενσωμάτωση κάποιων από αυτά στο βασικό μισθό.

Κι εμείς τι κάνουμε; Στον ύπνο του δικαίου παρατημένοι-παραιτημενοι.

Ξεκίνησα κι εγώ το δικό μου blog μόλις σήμερα.
Θα με βρεις εδώ:
http://olahtipota27.blogspot.com/

blackbedlam είπε...

Παλιά τους τέχνη κόσκινο.Αυτοί δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα είναι εκτός των άλλων και προκλητικοί.Μας χλευάζουν και εμείς τους κοιτάμε άπραγοι.Μα να μου πει κάποιος γιατί να μην κοιτάζουν τα συμφέροντά τους ξέρεις κανέναν που όλα αυτά τα χρόνια να μην κυνήγησε να μην εξυπηρέτησε τα συμφέροντά του;
Μας δάνειζαν μια εικονική πραγματικότητα με υψηλότοκο δάνειο την ζωή μας και τώρα μας ζητούν τους τόκους.
Τους τόκους της δικής μας εκμετάλλευσης άραγε πότε θα τους ζητήσουμε.Ως πότε θα τους αφήνουμε να κοιμούνται ήρεμα και ήσυχα μέσα στην χλιδή που εξασφαλίζουν από την δική μας εξαθλίωση;
Πότε επιτέλους θα αφυπνισθούμε;

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητή Λυγερή το θέμα που αναφέρεις είναι παλιό,από τις αρχές Οκτώβρη.Δεν ξέρω γιατί πολλά μπλογκ το έφεραν τώρα στο προσκήνιο,πάντως το κείμενο του δημοσιογράφου φιγουράρει ακόμα στην ηλεκτρονική Καθημερινή και δεν λέει κάτι παραπάνω απ' όσα έχουμε γράψει όλοι μας τα τελευταία χρόνια.Από κει και πέρα η πολιτική της οικογένειας Αλαφούζου είναι γνωστή στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ.
Να είσαι καλά,καλό ξημέρωμα!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητή Δανάη καλώς ήρθες στη μπλογκογειτονιά μας!Εβαλα τη σελίδα σου στα μπλογκς που μ'αρέσουν και σου εύχομαι καλή δυναμη και καλοτάξιδο!

zeidoron dtsoukas είπε...

Καλή μου ΒΒ δεν έχεις μάθει και την πρόταση των συμβούλων του ΣΤΕ ότι το μνημόνιο είναι σύμφωνο με το Σύνταγμά μας!Το 'ξερες εσύ αυτό;
Αυτό το ως πότε είναι που μας βασανίζει όλους αλλά την πολυπόθητη εξέγερση δεν βλέπω.Οσο για τους τόκους της δικής μας εκμετάλλευσης ας τους κρατήσουν κι ας μας επιστρέψουν το κεφάλαιο,μας φτάνει αλλά δεν υπάρχει τσίπα σε κανέναν τους.
Καλό ξημέρωμα εύχομαι!

Ανώνυμος είπε...

Αιρετή Περιφέρεια Κρήτης

Tο Γενάρη του 2011 τα «Ζωνιανά» ορκίζουν την Αιρετή Περιφέρεια Κρήτης!!!

Σιγά - σιγά όσο περνάει ο καιρός, ο παρά τρίχα εκλεγμένος Σ. Αρναουτάκης δένει την «ομάδα» του που θα κάμνει το «κουμάντο» του στη Κρήτη.
Το 50,3% που πήρε ήταν η «μεγάλη επιτυχία» του «Ζωνιανού» Μαυρογιάννη Γεωργίου Δ/ντή Αναπτυξιακής Ηρακλείου, ο εξ΄ απορρήτων & έμπειρος Διευθυντής του και πρώην Προέδρου της Αναπτυξιακής Αρχανών Σ. Αρναουτάκη, μαγαζί που το έστησαν μαζί και το ¨αρμέγουν¨ καλά εδώ και 20 χρόνια!!!
Το ποσοστό είναι μικρό και φαίνεται ότι κανονίζουν και την παραμονή του περιφερειάρχη Θ. Καρούντζου ως πιο έμπειρου-δυνατού χαρτιού στην ομάδα, για αυτό και θα παραμείνει ως διοριστός για να τους δείχνει … τις κακοτοπιές.
Αρναουτάκης –Μαυρογιάννης - Καρούντζος και η ομάδα όσο πάει μεγαλώνει.
Προστέθηκε και το δεξί χέρι του Μαυρογιάννη, ο γνωστός Ζωνιανός φαρμακοποιός και αντιδήμαρχος Ηρακλείου και πρόεδρος ΔΕΠΤΑΗ Παρασύρης Γεώργιος ,με διατριβή στις συνταγές των ασφαλιστικών ταμείων ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων δραχμών με το γνωστό σκάνδαλο που συγκλόνισε την κοινωνία του Ηρακλείου ,που για επιβράβευση του δώσανε και το μοναδικό φαρμακείο-χρυσορυχείο απέναντι από το νέο ΙΚΑ Ηρακλείου.
Φρόντισαν να εκλεγεί και στη 4η θέση του Περιφερειακού Συμβουλίου και η Μανασάκη Βιργινία, αρεστής και κουμπάρας του Περιφερειάρχη, υπάλληλο του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης (ΕΣΔΑΚ)
Η κουμπάρα αυτή έχει από τώρα οριστεί Αντιπεριφερειάρχης ,πριν ακόμη παραλάβουν την περιφέρεια και αυτό δεν είναι τυχαίο διότι, θα χρησιμοποιηθεί ως κρίκος σύνδεσης ΕΣΔΑΚ & Περιφέρειας.
Φαίνεται ότι το 73% του Δήμαρχου Κουράκη τους τρομοκρατεί και βάζουν από τώρα σφήνες.
Ποιος δεν θυμάται την κόντρα Καρούντζου-Κουράκη στο Περιφερειακό Συμβούλιο του Ρεθύμνου για τη διαχείριση των σκουπιδιών, ώστε να μην δοθεί η λύση για τα απορρίμματα και να μετατοπιστεί το θέμα συνεχίζοντας να τρέχουν τα πρόστιμα από την Ε.Ε. ;
Όλα έγιναν προμελετημένα για να στραβώσουν τον κοσμάκη και να παγώσουν το θέμα των σκουπιδιών, ώστε να ξεκινήσουν τώρα με την αιρετή περιφέρεια από το μηδέν , για τη «μάσα» !!!
Οι πάντες έχουν πάρει χαμπάρι το μεγάλο - καλοστημένο φαγοπότι της Περιφέρειας που ετοιμάζει η ομάδα του Αρναουτάκη, μαζί με κουμπάρους - κολλητούς εργολάβους ,, για τη νέα καταλήστευση των δημόσιων και κοινοτικών κονδυλίων που θα εισρεύσουν μπόλικα στη Κρήτη …της πράσινης ανάπτυξης.
Ο λαός ξέρει περισσότερα απ’ ότι αυτοί πιστεύουν!!!

Read more: Go to TOP and Bottom