Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

1 εκ. ευρώ κοστολογεί η κυρία Χριστοφάκη-Πάγκαλου την τιμή και την υπόληψή της

Υπόψη: Υποψήφιας Δημάρχου Σαρωνικού, κυρίας Χριστίνα Χριστοφάκη – Παγκάλου - Ενταύθα
Σχετικό: ΒΗΜΑ
Με τίτλο: "Ζούμε μαζί αλλά δεν αντέχουμε τον αντίλογο" διαβάζουμε από το blog του υποψηφίου με τον συνδυασμό "Σαρωνικός - Συνεργασία", Βαγγέλη Μυτιληναίου.
Συγκεκριμένα:  Η αντίπαλος του συνδυασμού του, υποψήφια δήμαρχος Σαρωνικού κ. Χριστίνα Χριστοφάκη, σύζυγος του γνωστού υβριστή του ελληνικού λαού, απαιτεί με αγωγή το αστρονομικό ποσό του 1.000.000 ευρώ, από έναν 25χρονο φοιτητή της φιλοσοφικής σχολής!!!

Επειδή δεν μπορούμε να έχουμε την πλήρη άποψη, για το τι ακριβώς είναι αυτό, που θα μπορούσε να έχει θίξει την κυρία αντιπροέδρου (δεν δημοσιεύτηκε ολόκληρη η αγωγή), δεν θα σχολιάσουμε το σκεπτικό της, το οποίο άλλωστε ως ελληνίδα πολίτης έχει το νομικό δικαίωμα να χρησιμοποιήσει, αλλά θα την κρίνουμε ως δημόσιο πρόσωπο που ζητάει την ψήφο των συμπολιτών της.

Κυρία υποψήφια δήμαρχε,

1. Με το παραπάνω ποσό χρημάτων αξιολογείτε την ηθική σας βλάβη;
Δηλαδή, εάν κάποιον διαθέσει αυτό το ποσό,  μπορεί να το επαναλάβει, με την δική σας ικανοποίηση, ως αποδεχόμενη την ηθική αποκατάσταση σας;
Επιλέξατε την αγωγή, ως μέσον διεκδίκησης αυτού του οικονομικού ωφελήματος και όχι την δημόσια έκθεση της μήνυσης στο ακροατήριο, για την ενδεχόμενη τιμωρία αυτού που θεωρείτε ως υβριστής σας!!!
Δικαίωμα σας και αυτό, αλλά οι πολίτες μπορεί πιθανόν να το εκλάβουν ως μέσον πίεσης και εκφοβισμού σε πρώτη ανάγνωση και ίσως σε δεύτερη στην οικονομική καταστροφή ενός 25χρονου πολιτικοποιημένου νέου ο οποίος μπορεί και να έχει ή ίσως υπερβάλει σε ορισμένες διατυπώσεις του,  στην ένταση της κριτικής του για την προεκλογική του βέβαιη άπειρη στρατηγική. ...

2. Στις προεκλογικές μάχες ακούγονται ίσως και κάποιες υπερβολές ή έστω κάποιες αναλήθειες για τις οποίες κανείς μας δεν πρέπει να συμφωνεί. Οι τεκμηριωμένες όμως απαντήσεις, όπως και ο κάθε καλόπιστος διάλογος αφοπλιστικών επιχειρημάτων, είναι κυρίως το ενδεδειγμένο κριτήριο, όπου οι ενδεχόμενοι συκοφάντες πληρώνουν αυτό που τους αρμόζει: δηλαδή, το "μαύρισμα" της απαξίας από τους ψηφοφόρους τους.

3. Η χρησιμοποίηση των ΜΜΕ για απαντήσεις, εν προκειμένω στον νεαρό, νομίζετε ότι θα έφερναν λιγότερο αποτέλεσμα στην αποκατάσταση της ηθικής σας βλάβης, από ότι μία τέτοια υπερβολική διεκδίκηση αυτού του αστρονομικού ποσού του ενός εκατομμυρίου ευρώ;

4. ΔΕΝ θα ήταν χρήσιμο (λέτε;) να ξέραμε και την άποψη, του καθημερινού υβριστή του ελληνικού λαού, συζύγους σας, γνωστός εκτός των άλλων και για την "σημαία" των Ιμίων και τόσων άλλων ανεκδιήγητων εμφανίσεων και προσβολών (προς όλους μας) που μας έχει κάνει να ντρεπόμαστε για την παρουσία του στο ιερό χώρο του βήματος της δημοκρατίας μας (του ελληνικού κοινοβουλίου).
Εκτιμώ (γιατί εξάλλου το ισχυρίζεστε) ότι η οικογενειακή σας συγγένεια να ΜΗΝ είναι οδηγός και για την πολιτικής σας καριέρα, απλά το ερώτημα προκύπτει:
Φανταστείτε πόσες αγωγές και πόσα θα ήταν τα χρήματα που θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε τα 10 εκ Ελλήνων για όσα κατά καιρούς έχει πει ή έχει κάνει...
...ΜΗ παραβλέποντας ωστόσο, παρόλα αυτά το γεγονός, ότι υπάρχουν και κάποιοι άλλοι συντοπίτες του οι οποίοι συνεχίζουν να δείχνουν ανοχή και να τον ξαναψηφίζουν!!!

Πάντως θα θέλαμε να ξέρουμε τι και εάν σας συμβουλεύει...

Τελειώνοντας θα ήθελα να μας απαντήσετε, εάν εκλεγείτε δήμαρχος θα συνεχίσετε τις αγωγές, θα το αλλάξετε στις μηνύσεις ή θα προσπαθείτε να πείθετε με τον δημόσιο διάλογο;

Απλές ερωτήσεις έκανα... και θεωρώ ότι δεν έγραψα κάτι που να συνιστά ηθική βλάβη ή να απαιτεί οικονομική αποζημίωση.
Νάσος 

http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/

3 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Αυξησε την τιμη προφανως...
καθοτι ως γνωστον η τιμη , τιμη δεν εχει....χο χο χο

zeidoron dtsoukas είπε...

Φαντάζεσαι να κάναμε όλοι εμείς αγωγή στο σύζυγό της;Θα 'χε φαληρίσει το ζεύγος!
Η τιμή τιμή δεν έχει και χαρά σ' 'τον που την έχει Ρίκη μου!

ephee είπε...

Κοίταξε να δεις πως έχει το πράγμα Δημήτρη..
Μία κοινή ιερόδουλος, χρεώνει κάθε υπηρεσία με συγκεκριμένο ποσό, κι έτσι βγαίνει η σούμα. Η κοινή ιερόδουλος όμως καθ'ότι δεν έχει βγάλει το λύκειο Βάρης, ούτε το Deree, και επειδή ο πελάτης της δεν είναι το πιο βδελυρό "υπερπαραγωγικό" μηχάνημα προσβολών και κουράδων, χρεώνει γύρω στα 20-30 ευρώ.
Συνεπώς, βρίσκω απόλυτα λογικό, μια εξέχουσα ιερόδουλος που έχει καταφέρει να καβαλάει θαλάσσιο ελέφαντα χωρίς ταυτόχρονα να τον λούζει με τον εμετό της, να κοστολογεί την τιμή της στο ένα εκατομμύριο.
Το θέμα είναι πως αυτό το εκατομμύριο, έπρεπε να το καταβάλει ο πατέρας του Golgothan που την πηδάει, όχι κάποιος άλλος..
Με το μπαρδόν, μην του πληρώσουμε και τα γαμησιάτικα του μπουχέσα.

Υ.Γ. Μην το σβήσεις το σχόλιο, να δω αν θα μου κάνουν αγωγή! χαχαχαχα!

Read more: Go to TOP and Bottom