Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Γίναμε διεθνώς ρεζίλι με το θέμα του γηπέδου του αγώνα ΑΕΚ - Νταντί


Σε τούτη τη χώρα δεν πρόκειται να πλήξουμε ποτέ!
Κάθε μέρα όλο και κάτι θα συμβαίνει που θα μας κάνει διεθνώς ρεζίλι.

Σχεδόν 24 ώρες πριν την έναρξη του επαναληπτικού αγώνα ΑΕΚ-Νταντί Γιουνάιτεντ για το Europa League και στην Ενωση περιμένουν την έγκριση από την ΟΥΕΦΑ για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις και τραγελαφικές καταστάσεις παρενέβη ο παρατηρητής της ΟΥΕΦΑ και πρότεινε το Καραΐσκάκη χωρίς την παρουσία των οπαδών της γηπεδούχου ομάδας.
Η ΑΕΚ μπροστά στον κίνδυνο της ματαίωσης και για ν' αποφύγει τα χειρότερα δέχτηκε ότι οι οπαδοί της μπορεί να προξενήσουν φθορές στο γήπεδο!

Για μια ακόμα φορά η Ελλάδα διασύρεται παγκοσμίως από την αδιαφορία κρατικών υπαλλήλων (βλέπε ΟΑΚΑ που άφησαν το χόρτο να καταστραφεί) αλλά και των ανθρώπων του ποδοσφαίρου γενικότερα.

Μόλις πέντε μέρες πριν,με αφορμή τη φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Τζένοα,διαπίστωσαν πως ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ είναι ακατάλληλος!!!
Κι έτσι άρχισε ο διεθνής διασυρμός και φάνηκε το μεγαλείο των παραγόντων του ποδοσφαίρου που 'χουν κάνει και λίγκα τρομάρα τους.

Η πολιτεία ως συνήθως απούσα κι ας είναι ο επίσημος χορηγός όλων των ομάδων δια του ΟΠΑΠ.
Η πρωτεύουσα διαθέτει τουλάχιστον έξι γήπεδα (Καισαριανή,Λεωφόρος,Περιστέρι,Ριζούπολη,Καραΐσκάκη και Νέα Σμύρνη) που θα μπορούσαν να είναι η εναλλακτική λύση από την πρώτη στιγμή που διαπιστώθηκε το πρόβλημα.

Ομως ο ένας (ΠΑΟ) το θέλει για λογαριασμό του,ο άλλος (ΟΣΦΠ) το έδινε αλλά χωρίς την παρουσία οπαδών κι ο τρίτος (Πανιώνιος) το παραχωρούσε ως ερασιτέχνης(ήδη μόλις μαθεύτηκε η παραίτηση του προέδρου του ερασιτέχνη) και ιδιοκτήτης αλλά αντιδρούσε η επίσημη ΠΑΕ Πανιώνιος κι εκεί παρενέβησαν οι κάφροι που "όργωσαν" το γήπεδο της Νέας Σμύρνης ώστε να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μια άλλη επίσης προσφυγική ομάδα (αν ισχύουν ακόμα οι ιδέες)!

Στα ραδιόφωνα οι πρόεδροι των ΑΕΚ και Πανιωνίου "σφάχτηκαν" χωρίς βαμβάκι αποκαλώντας ο ένας τον άλλο "γραφικό" και "τσάτσο".

Εδώ να σημειώσουμε πως όλες οι ΠΑΕ ανήκουν στην ίδια Ενωση Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών και επιχορηγούνται μάλιστα από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Ολη η φίλαθλος Ευρώπη γελάει μαζί μας ενώ η Σκωτσέζικη ομάδα Νταντί Γιουνάιτεντ με το δίκιο της μπροστά σε όλα αυτά τα τραγελαφικά γεγονότα ζητάει από την ΟΥΕΦΑ να μη γίνει ο αγώνας και να μηδενιστεί η ΑΕΚ.

Ομορφος κόσμος,αγγελικά πλασμένος,αυτός των διοικούντων τις επαγγελματικές ομάδες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.Χρόνια ολόκληρα μέσα από την παράγκα με την ανοχή και τη στήριξη της πολιτείας κοροϊδεύουν κι αρμέγουν τους πιστούς του ποδοσφαίρου.

Σ' αυτό το μπάχαλο με την εξεύρεση γηπέδου την τελευταία στιγμή η διοίκηση της ΑΕΚ δεν είναι άμοιρη ευθυνών.Οφειλε εγκαίρως να έχει διαπιστώσει την ακαταλληλότητα του γηπέδου που είχε δηλώσει ως έδρα της για τους αγώνες του Ευρωπαϊκού κυπέλλου.Ενα οργανωμένο σωματείο θα είχε φροντίσει βδομάδες πριν  να βρει το κατάλληλο γήπεδο ακόμα και στην επαρχία (Πάτρα,Γιάννενα,Λάρισα,Βόλος,Θεσ/κη).

Ετσι δεν θα συνέβαινε τίποτα απ' όσα κωμικοτραγικά παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες και κάνουν το γύρο του κόσμου ξευτιλίζοντας για μία ακόμα φορά την κακόμοιρη χώρα μας.

Είναι ντροπή ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστούν στην Ελλάδα και στην Ευρώπη να μη διαθέτουν ιδιόκτητα γήπεδα και να περιμένουν από το κράτος να τους τα χτίσει,αν και όποτε!

Οπως επίσης είναι ξεδιάντροπο,αντισυναδελφικό και αντιαθλητικό η μια ομάδα να μην παραχωρεί το γήπεδό της σε μια άλλη για τη διεξαγωγή ενός Ευρωπαϊκού παιχνιδιού από το οποίο μόνο κέρδος θα προκύψει (και οικονομικό και συγκομιδή βαθμών αλλά και διασωματειακών σχέσεων μέσα στο φίλαθλο πνεύμα).

Αλήθεια με αυτή την ευκαιρία πολύ θα θέλαμε να μάθουμε τι γίνονται εκείνοι οι καλοί άνθρωποι που είχαν πάρει δάνειο για να γκρεμίσουν το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας δημιουργήσουμε το Κίνημα των Πολιτών που είναι Ενάντια στα Μέτρα του ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚ που πλήττουν στους εργαζόμενους και στους συνταξιούχους και ας στείλουμε ηχηρό μήνυμα στις Εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Όλα τα δημοκρατικά μπλογκς πρέπει να στηρίξουν αυτό το σύνθημα.
Τον κ Καμίνη στην Αθήνα προτείνει δήθεν η Δημοκρατική Αριστερά (ΔΑ) και έτσι θα τον στηρίξει και το ΠΑΣΟΚ. Προσοχή είναι κόλπο!
Εμείς δεν ξεχνάμε ΜΑΥΡΟ στους υποψήφιους που στηρίζουν κόμματα που είναι υπέρ του ΔΝΤ και του Μνημονίου. Μαύρο στους υποψήφιους που στηρίζει η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΛΑΟΣ και η ΔΑ. Αν δεν εκφράσουμε τώρα στις εκλογές την αντίθεσή μας θα πάρουν και άλλα χειρότερα μέτρα και άλλα και άλλα έως να μας εξοντώσουν εντελώς. Μην ξεχνάτε!!! Μην αμελείτε!! Είναι κρίσιμες μέρες!!

( fortounata) είπε...

να ρθουν στο δικό μας γήπεδο.εμείς είμαστε καλοί φίλαθλοι.όσο για τα "προσφυγικά" οι Σμυρνιώτες λένε-όπως με ενημέρωσαν-πως οι Κων/πολίτες λέει,δεν είναι πρόσφυγες.μόνο οι Σμυρνιοί.

Anestis Ketsetzidis είπε...

ΑΕΚΑΡΑ
μια ζωή στην προσφυγιά,και τα λαμόγια από κοντά.
που θα πάει?
κάτι θα γίνει ρε γ@@@@

ephee είπε...

Κατά τ'άλλα, καλά που οι μεγαλοπαράγοντες δίνουν το καλό παράδειγμα κατά της βίας..
Τα σούργελα φέρονται λες και τους ανήκουν όλα. Και καλά κάνουν, αφού οι μονοκύτταροι οργανισμοί με IQ μπανανόφλουδας που λέγονται "φίλαθλοι" (αλλά δεν είναι τίποτα περισσότερο από φανατισμένους οπαδούς) τους ακουμπάνε εισητήρια διαρκείας και σπάνε και τα γήπεδα προκειμένου να μην παίξει άλλη ομάδα..
Τόσα πολλά λεφτά έχουν οι μπεγλερόγυφτες, που αδιαφορούν για τα έσοδα που θα είχαν από τον αγώνα.
Η ηλιθιότητα είναι ανίκητη λέμε!

Read more: Go to TOP and Bottom