Σάββατο, 21 Αυγούστου 2010

Η Παναγιώταινα θεωρεί ανύπαρκτα τα blogsH Παναγιώταινα κατά Γιώργο Παπαδάκη προφανώς δεν άντεξε άλλο την κριτική και ξεσπάθωσε κατά των blogs!H κυρία Ράνια Θρασκιά,που κατάπιε δια του αυτοσαρκασμού τον χαρακτηρισμό "Παναγιώταινα",θεωρεί πως τα blogs από τη στιγμή που δεν έχουν υπογραφή είναι ανύπαρκτα.
Βέβαια όταν η ίδια και οι συνάδελφοί της αλιεύουν ειδήσεις και θέματα από τα "ανύπαρκτα" blogs είναι καλά και υπαρκτά!
Δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως είπε όσα είπε για να παίξει το παιχνίδι της κυβέρνησης,απλά αντέδρασε αυθόρμητα χάνοντας την ψυχραιμία της.
Αυτή την άποψη όμως περί ανυπαρξίας λόγω της ανωνυμίας αν έχει τα κότσια δεν τη λέει και στον Ψυχάρη για τις στήλες Πανδώρα,Βηματοδότης,Μικροπολιτικός,Νεόκοπος των εντύπων του ΔΟΛ;

2 σχόλια:

ephee είπε...

Ναι, εντάξει.. μίλησε η "υπαρκτή" τώρα, και θα βάλω τη γάτα μου να κλαίει που με θεωρεί ανύπαρκτη..
Η γυναίκα που πηδήχτηκε και πετάχτηκε σα στιμμένη λεμονόκουπα από τα μεγαλοκάναλα, έκανε βόλτα χωρίς νούμερα από τα μεσημεριανάδικα, και τώρα είναι η αναπληρωματική των αναπληρωματικών όσο οι άλλοι πάνε διακοπές..
Θερίζει η ανεργία Δημήτρη μουυυυ!

zeidoron dtsoukas είπε...

Εφη μου συμφωνώ πως για τη θεσούλα του ο καθένας και η κάθε μια μπορεί να κάνουν και κολοτούμπες!
Φτάσαμε στο σημείο ο κάθε πικραμένος να βγάζει τ' απωθημένα κατά των blogs λες και το πρόβλημα της Ελλάδας είναι οι bloggers κι όλα τ' άλλα λειτουργούν στην εντέλεια.Μη μας τρελάνουν δηλαδή!
Να είσαι καλά,καλή Κυριακή!