Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

4 χρόνια "Fileleutheros Πολιτική και Πάρος"

http://fileleutheros.pblogs.gr/
ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ BLOG ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ!
Το blogging στην Ελλάδα άνθισε κι έγινε ευρέως γνωστό τα δυο τελευταία χρόνια!
Ομως η μπλογκόσφαιρα δραστηριοποιείται έντονα τουλάχιστον μια εξαετία τώρα,διάστημα κατά το οποίο χιλιάδες blogs άνοιξαν με αυστηρά προσωπική ταυτότητα και προσηλωμένα σ' ένα σκοπό.
Ενα εξ' αυτών που συμπλήρωσε σήμερα 4 χρόνια ευδόκιμης παρουσίας στο διαδίκτυο είναι το  "Fileleutheros Πολιτική και Πάρος".
Ενα blog με "Αιρετική πολιτική άποψη" και είμαστε "ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ",όπως δηλώνει ο διαχειριστής του στο προφίλ του!
To blog "εκπέμπει" από το νησί της Πάρου και η θεματολογία του έχει να κάνει με ό,τι αφορά το όμορφο κυκλαδονήσι και την ευρύτερη περιοχή των Κυκλάδων.
Ο διαχειριστής του είναι γνωστός επαγγελματίας δημοσιογράφος που ζει και εργάζεται στο νησί,τον τελευταίο χρόνο πολλά θέματα είναι ενυπόγραφα,φίλαθλος αλλά και οπαδός του Παναθηναϊκού,του Ιωνικού και του Α.Ο.Π!
Εκ της της οπαδικής ιδιότητας απέκτησε και το ψευδώνυμο kallitzakis με το οποίο υπογράφει τις αναρτήσεις του.
Οπως ο σκληροτράχηλος βετεράνος αμυντικός του Παναθηναϊκού σταμάταγε τις επιθέσεις των αντιπάλων του έτσι κι ο kallitzakis του "Fileleutheros Πολιτική και Πάρος" ανθίσταται στα κακώς κείμενα του νησιού αλλά και στις επιθέσεις των "αντιπάλων" του bloggers!
Στα τέσσερα χρόνια της δυναμικής του παρουσίας στο διαδίκτυο απέκτησε φανατικούς φίλους αλλά κι εξ' ίσου φανατικούς "εχθρούς" διατυπώνοντας ευθέως την Αιρετική πολλές φορές άποψή του!
Για μας υπήρξε δάσκαλος του blogging,εκ του μακρόθεν και δια της αναγνώσεως και μόνον και παρομοιάζουμε τη φιλοσοφία του μ' αυτή  του παλιού  καλού καιρού της εφημερίδας Φίλαθλος.Ενα κράμα από Ηλία Μπαζίνα,Νίκο Καραγιανννίδη και Αποδυτηριάκια!
Αγαπητέ Δημήτρη σ' ευχαριστούμε που βρέθηκες στο bloggoδρόμο μας και ευχόμαστε στο πρώτο (γιατί υπάρχει κι άλλο:Αθλητισμός και Πάρος) διαδικτυακό σου παιδί να συνεχίσει το δρόμο του με το ίδιο πάθος και δυναμισμό.
Καλή δύναμη για τη συνέχεια!

1 σχόλιο:

zeidoron dtsoukas είπε...

Να είσαι καλά Ανέστη,επίσης!

Read more: Go to TOP and Bottom