Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Και Σικάγο και Καμπούλ και προσεχώς Βαγδάτη


ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ

Γίναμε Καμπούλ, οργή Αντώναρου

Η άποψη του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ότι η Αθήνα έγινε Καμπούλ έκαναν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Ε. Αντώναρο... Ταλιμπάν κατά του ΠΑΣΟΚ και η σύγκρουση ήταν σφοδρή.

Μιλώντας στον «Φλας» και στον «Αλφα 9,89» ο κ. Χρυσοχοΐδης υποστήριξε ότι «το φαινόμενο της μαζικής τρομοκρατίας πια που υπάρχει στην Ελλάδα και της λογικής του αντάρτικου πόλεων συμβαίνει στην Ελλάδα, την Κολομβία, τη Βαγδάτη και ενδεχομένως την Καμπούλ. Δεν υπάρχει πουθενά αλλού και δεν υπερβάλλω».

Ο κ. Αντώναρος, χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, μίλησε για στελέχη του ΠΑΣΟΚ που «ελεεινολογούν, καταστροφολογούν για να αποκομίσουν κομματικά οφέλη, μιλάνε άσχημα για τον ίδιο τους τον τόπο, έχουν βουλιμία για την εξουσία». «Ολους αυτούς τους παραδίδω στη χλεύη των Ελλήνων πολιτών», είπε.

Στον κ. Αντώναρο απάντησαν και ο κ. Χρυσοχοΐδης και ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπακωνσταντίνου. Ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι «δυστυχώς δεν αντιλαμβάνεται ο ανεκδιήγητος κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι το αίσθημα ασφάλειας καταρρέει και αντικαθίσταται από τον φόβο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για μια δημοκρατική και μέχρι χθες απόλυτα ασφαλή χώρα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της». Στο ίδιο πνεύμα και ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου. «Αυτός αποφάσισε να παραδώσει τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη χλεύη του ελληνικού λαού, εγώ παραδίδω τον κ. Αντώναρο στη μνήμη του ελληνικού λαού», είπε. Υπογράμμισε ότι από τον Δεκέμβριο βιώνουμε μια εξαιρετικά δυσάρεστη κατάσταση και τόνισε: «Οι εμπειρίες που βιώνουμε στην Αθήνα δεν αρμόζουν σε σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη». Επίσης κάλεσε την κυβέρνηση να «επιδείξει σοβαρότητα» και είπε ότι ο ελληνικός λαός «διαθέτει μνήμη και κρίση και θυμάται ποιος εξάρθρωσε την τρομοκρατία στη χώρα».


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 20/02/2009
Δηλώσεις καταπέλτης του νυν υπουργού Προ-Πο μόλις ένα χρόνο πριν!
Ειδοποιός διαφορά τα έδρανα.
Τότε ήταν της αντιπολίτευσης,τώρα είναι κυβερνητικά!

Scripta manent (τα γραπτά μένουν) λέγαν οι Λατίνοι και μεις οι Ελληνες λέμε κάτι πιο σοφό:Μεγάλη μπουκιά φάε,μεγάλη κουβέντα μη λες!
Τι λες και συ "σύντροφε" Χρυσοχοϊδη μετά το μακελειό του Σαββατοκυριακοδεύτερου;
26 ληστείες,τρεις δολοφονίες κι ένα σορό άλλα μικροεπεισόδια που δεν συμπεριλαμβάνονται στο αστυνομικό δελτίο,μεταξύ των οποίων και αποδράσεις από αστυνομικά τμήματα.
Σικάγο και Καμπούλ,δυο σε ένα κι έπεται η Βαγδάτη αφού δεν ξέρουμε από που θα μας έρθει.
Η ανθρώπινη ζωή αφαιρείται για ψύλλου πήδημα,μόλις για μερικά δεκάευρα!
Ούτε στο σπίτι του αισθάνεται πλέον κανένας ασφαλής,ούτε εν μέση οδώ μέρα μεσημέρι.Ακόμα και σε ταβέρνες μπαίνουν οι ληστές "γδύνοντας" μαγαζάτορες και πελάτες.
Ανα πάσα στιγμή είμαστε όλοι υποψήφια θύματα εγκληματιών του υποκόσμου και "τρομοκρατών" του καλού κόσμου!
Που είναι η αστυνομία κύριε Χρυσοχοϊδη,που είναι οι μηχανοκίνητες ομάδες ΔΕΛΤΑ που θα όργωναν τις γειτονιές επί 24ώρου βάσεως;
Η ζωή μας και η περιουσία μας επαφίενται στην άκρα ευσπλαχνία των κακοποιών και των "τρομοκρατών"!
Οσο αφήνετε το έγκλημα στην τύχη του να είστε σίγουρος πως δεν θ' αργήσει η μέρα που θα μπουκάρουν και στο δικό σας σπίτι την ώρα που θα κοιμάστε ήσυχος πως σας φυλάει το Ελληνικό κράτος.
Αν πάλι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα,παραιτηθείτε δεν είναι ντροπή!
Η μεγάλη ξεφτίλα είναι να περιμένετε αδρανής να σας ξαναπέσει το τζόκερ.

2 σχόλια:

( fortounata) είπε...

και δεν είναι μόνο η Αθήνα, εδώ να δείς που κατεβαίνουν οι Βούλγαροι και χτυπούν 10-10 τα σπιτια και τα μαγαζιά.

zeidoron dtsoukas είπε...

Φουρτουνιασμένη μου ψυχή είναι γενικό το κακό κι είναι θέμα τζόκερ αν θου σου τύχει ή όχι.
Θεός να σε φυλάει!

Read more: Go to TOP and Bottom