Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2010

Σήμερα η συνάντηση της Πανελλαδικής κίνησης ενάντια στην εκτροπή του ΑχελώουΑγαπητοί φίλοι,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μια κινητοποίηση - διαδήλωση, με σημείο αναφοράς το φράγμα της Μεσοχώρας, ένα από τα έργα κεφαλής της εκτροπής του Αχελώου, και, κατ' επέκταση, την ίδια την εκτροπή του Αχελώου.
Γίνεται στην Αθήνα, στα Προπύλαια, την Πέμπτη 11/3, στις 6 μ.μ.

Έχει μεγάλη σημασία αυτή τη στιγμή, παράλληλα με την αναστολή εργασιών που επέβαλε το ΣτΕ, να σταματήσουν και οι διαδικασίες των απαλλοτριώσεων στη Μεσοχώρα (στις 3 και 10 Μαρτίου γίνονται στα Τρίκαλα οι δίκες για τον ορισμό τιμής μονάδας απαλλοτρίωσης). Ενώ στις 15/3 εκδικάζεται στο ΣτΕ η προσφυγή των κατοίκων της Μεσοχώρας, κατά του σχετικού νόμου (3734/2009).
Σας παρακαλούμε να αξιοποιήσετε όλους τους διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας και ενημέρωσης, τις ιστοσελίδες σας και τα blogs, για να κάνουμε γνωστή την κινητοποίηση και τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή σ' αυτήν. Σας επισυνάπτουμε το κάλεσμα στη διαδήλωση και το αρχείο της αφίσας (σε χαμηλή ανάλυση, για ανάρτηση στο διαδίκτυο).
Τέλος, για όσους μένουν στην Αθήνα ή μπορούν να μετακινηθούν, οργανώνουμε συνάντηση της Πανελλαδικής κίνησης ενάντια στην εκτροπή του Αχελώου με κινήσεις πολιτών και με πολίτες, για την καλύτερη προετοιμασία της διαδηλωσης:
την Παρασκευή, 5 Μαρτίου, στις 7 μ.μ., στο Nosotros(Θεμιστοκλέους 66, Εξάρχεια).
Τάσος Κεφαλάς
Πανελλαδική κίνηση ενάντια στην εκτροπή του Αχελώου(τέως) Πολίτες κατά του λιθάνθρακα
lithanthrakas.wordpress.com
lithanthrakas@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: