Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Αγρίνιο:3ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος "Μιχάλης Κούσης"


Ο Δήμος Αγρινίου διοργανώνει διήμερο αθλητικών εκδηλώσεων αφιερωμένο στη μνήμη του κορυφαίου Αγρινιώτη αθλητή Μιχάλη Κούση, το Σάββατο και την Κυριακή 20 και 21 Μαρτίου.
Το Σάββατο 20 Μαρτίου στις 7.00 μ.μ. στο Παπαστράτειο Μέγαρο θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση βράβευσης αθλητών και αθλητριών που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε (2009) καθώς και ανθρώπων του αθλητισμού για την προσφορά τους .
Παράλληλα στον ίδιο χώρο θα λειτουργήσει έκθεση αθλητικών τεκμηρίων και ενθυμημάτων.
Την Κυριακή  21 Μαρτίου υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ. Δυτικής Στερεάς, το Δήμο Αγρινίου και τα αθλητικά σωματεία ΓΕ Αγρινίου, ΠΑΣ Ιωνικός 80, ΑΟ Αγρινίου ο «Κόνδωρ», ΑΣ Δόξα Καινουργίου, Πρότυπος Αθλητική Ακαδημία, θα διεξαχθεί ο 3ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος «Μιχάλης Κούσης»
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11:00 π.μ.  στο χωριό Δογρή κοντά στην Παντάνασσα και οι δρομείς αφού καλύψουν την απόσταση των 21,1 χλμ. η οποία περνάει από τις περιοχές Παντάνασσα – Παραβόλα – Τραγάνα – Καινούργιο – Παναιτώλιο – Διασταύρωση Παναιτωλίου - Εθνική οδός – Περιοχή Πανεπιστημίου – Χαριλάου Τρικούπη θα τερματίσουν πλατεία Παναγοπούλου (Συντριβάνι) στην πόλη του Αγρινίου.

Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια ενώ έχουν θεσπιστεί χρηματικά έπαθλα στους έξι πρώτους αθλητές (άντρες και γυναίκες) της γενικής κατάταξης. 
ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε το αφιέρωμα του Ζείδωρον στη ζωή και την αθλητική δράση του αείμνηστου Μιχάλη Κούση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom