Τρίτη, 2 Μαρτίου 2010

Ας πει κάποιος στο Λοβέρδο ότι είναι Υπουργός


Ξανά σήμερα σε ρόλο Τρομοκράτη ο κύριος Λοβέρδος!
Βγήκε πρωί πρωί να μας υπενθυμίσει το "παραμύθι" των άδειων ταμείων και ότι αν δεν αποδώσουν τα μέτρα μέχρι τον Ιούνιο τότε δεν θα δοθούν συντάξεις.
Επιτέλους ας του πει κάποιος ότι αυτός είναι Υπουργός Εργασίας και δικιά του δουλειά είναι να κόψει το κεφάλι του και να βρει τα χρήματα.
Χρήματα τα οποία έχουν καταβληθεί από τους εργαζόμενους στην ώρα τους και επακριβώς.
Το ποιοι τα εξαφάνισαν το γνωρίζει πολύ καλά και ο ίδιος και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ,όπως και τα στελέχη της προηγούμενης κυβέρνησης.
Ας πάψει να παριστάνει τον υπεύθυνο τομέα εργασίας κόμματος της αντιπολίτευσης κι ας στρωθεί στη δουλειά.Να εισπράξει όλα τα χρωστούμενα,να κατάσχει περιουσίες όσων σφετερίστηκαν λεφτά των ασφαλισμένων και να πράξει ότι είναι αναγκαίο για να διασφαλίσει τις συντάξεις.
Επίσης να κόψει τα σούρτα φέρτα στα κανάλια και στα ραδιόφωνα και τις εμπρηστικές του δηλώσεις.
Σε προηγούμενο άρθρο μας τον είχαμε αποκαλέσει Τρομοκράτη και είχαμε ζητήσει από τους "συντρόφους" ή να τον μαζέψουν ή να τον αποσύρουν .
Τίποτα από τα δύο δεν συνέβη και ο κύριος Λοβέρδος εξακολουθεί να κινδυνολογεί τρομοκρατώντας κατά κύριο λόγο τους συνταξιούχους.
Μήπως τελικά τον χρησιμοποιεί η κυβέρνηση ως λαγό προειλημμένων αποφάσεων;
Εχουν αποφασίσει δηλαδή περικοπές στις συντάξεις και βάζουν τον υπουργό εργασίας να λέει πως δεν θα δοθούν συντάξεις από το καλοκαίρι και μετά ώστε για τα λίγα που θα πάρουμε να τους πούμε και φχαριστώ από πάνω! 
Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ

4 σχόλια:

apneagr είπε...

Ας πει κάποιος στο Λοβέρδο ότι είναι Υπουργός

Βάσσια είπε...

Tην ίδια απορία έχω εδώ και καιρό και μάλλον θα συνεχίσω να έχω κι είναι άλλη από αυτή του ποστ. :-)

Τα μέτρα θα είναι μακρόχρονα και αποτελεσματικά ή ταχείας λήψης και εισπρακτικά, όπου, μετά επιστρέφουμε στα ίδια......

Καλησπέρα Δημήτρη

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ φίλε Αpneagr πάντα με τιμά η αναδημοσίευση των άρθρων μου στη σελίδα σου.Σ' ευχαριστώ,να είσαι καλά.

zeidoron dtsoukas είπε...

Βάσσια μου το σίγουρο είναι ότι θα είναι μακροχρόνια,τώρα αν θα είναι και αποτελεσματικά πολύ χλωμό το βλέπω.Πόσα μπορεί να μαζέψουν από μισθοσυντήρητους;Αλλού βρίσκεται το χρήμα και μαύρο μάλιστα αλλά κάνουν πως δεν το βλέπουν.
Καλό ξημέρωμα!