Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Ελα ΕΣΡ στον τόπο σου

 
Εδώ ο κόσμος καίγεται και τα κορίτσια ακκίζονται
Δυο κυρίες που προφανώς έχουν λύσει τα προβλήματά τους ως προς το ζειν και τώρα πασχίζουν για το ευ ζειν κάθισαν στον φτηνό καναπέ μιας ακριβοπληρωμένης εκπομπής και βάλθηκαν να μας κάνουν ηθική διαπαιδαγώγηση μεσημεριάτικα.
Δεν τις ενημέρωσε κανένας ποιο είναι το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο,πάντα καλοπληρωμένο μα ποτέ σε υπόληψη;
Οχι δεν είμαστε πουριτανοί αλλά οι διάλογοι ήταν τόσο εμετικοί που αρνούμαστε να τους μεταφέρουμε.
Ούτε πρωταγωνιστούμε όλοι σε τσόντες,λάθος κάνετε.
Ντροπή και αίσχος όχι στις δυο κυρίες αλλά στην ιδιοκτησία της συχνότητας απ' όπου παίχτηκε η πιο χυδαία εκπομπή των τελευταίων χρόνων.
Μια συχνότητα που έχει παραχωρηθεί από το κράτος,όχι πάντως για να διδάσκονται μαθήματα παραγωγής πορνοταινιών!Τι λέτε και σεις οι ευαίσθητοι του ΕΣΡ;
Η μια γέλαγε συνέχεια από άγνοια κι αμηχανία και η άλλη παρίστανε το Λάρυ Κινγκ,ενώ ένα μάτσο αργόσχολων- ανεγκέφαλων χειροκροτούσε επιβραβεύοντας το τίποτα (γιατί το μηδέν είναι κάτι)!
Ψυχολόγοι δεν είμαστε αλλά κάτι μας λέει πως μόλις σβήσουν τα φώτα των προβολέων αυτό το δύστυχο και άβουλο πλάσμα θα χτυπήσει πολύ δυνατά,μέχρι θανάτου,το άδειο του κεφάλι στον πρώτο τοίχο που θα βρει μπροστά του.
Μακάρι να βγούμε ψεύτες γιατί αν συμβεί το μοιραίο οι μόνοι φταίχτες θα είναι αυτοί που το ανάθρεψαν και το περιέφεραν ως τρόπαιο από τα γεννοφάσκια του.
Κι ως γνωστόν το παιδάκι σου και το σκυλάκι σου όπως το μάθεις συμπεριφέρεται! 
Υπάρχει κι η πιθανότητα να είμαστε εμείς οπισθοδρομικοί και συντηρητικοί και να μην πιάσαμε το βαθύτερο νόημα της εκπομπής και τα κοινωνικά πρότυπα που προέβαλε.
Συγγνώμην εκ των προτέρων! 

17 σχόλια:

( fortounata) είπε...

Μη ζητάς συγγνώμη .Έτσι είναι όπως τα λές.Μάλιστα μου ήρθε μήνυμα, "βάλε να δείς 2 π@@@@@ες που μιλάνε.

Maria Tzirita είπε...

Δεν το είδα Δημήτρη μου. Ποιό ήταν το θέμα; Προς τι η εκπομπή δηλαδή; Ενημέρωσέ με σε παρακαλώ!

thumbelina είπε...

Πάνω που διάβαζα για τον Νικόλα Άσιμο, προέκυψε καινούρια ανάρτηση, δεν σε προλαβαίνω καλέ μου φίλε..
την εκπομπή δεν την είδα, αρνούμαι να πάρω μέρος σε κάτι τόσο θλιβερό,
λυπάμαι μόνο αυτό το κορίτσι που όταν ο "μάνατζέρ της" στερέψει από ιδέες για το πως θα βρίσκεται στην επικαιρότητα με κάθε τίμημα, και πάψουν ν'ασχολούνται μαζί της τα ΜΜΕ, δεν θα έχει τις άμυνες να το αντιμετωπίσει...
σίγουρα φταίει το οικογενειακό της περιβάλλον για την κατρακύλα της, φταίνε και οι δημοσιογράφοι, και οι εκπομπές που ασχολούνται μαζί της για χάρη της AGB, φταίμε και εμείς που την παρακολουθούμε, και δεν εννοώ εκείνους που ασχολούνται με το θέμα Τζούλια αναλύοντας το ως κοινωνικό φαινόμενο που απασχολεί ένα ολοκληρο έθνος, την στιγμή που άλλα σοβαρότερα θέματα περνούν στο περιθώριο, ούτε εκείνους που αναρωτιούνται για το τι πρότυπα και τι αξίες περνούν στα νέα παιδιά - λεφτά και δόξα με όποιο τίμημα, ούτε αξιοπρέπεια ούτε ήθος μετρούν -αλλά γι'αυτούς που ασχολούνται με την Τζούλια γιατί τους ενδιαφέρει πραγματικά το τι κάνει και το τι λέει, ζουν μέσα απο τις ζωές των άλλων γιατί δεν έχουν δική τους ζωή.
Συμφωνώ με όσα γράφεις και δεν είμαι πουριτανή, ούτε σοβαροφανής αλλά όλα τα πράγματα έχουν τα όριά τους, και στη προκειμένη περίπτωση τα όρια έχουν ξεπεραστεί...
Τελικά έκανα σχόλιο σεντόνι...
καλό βράδυ γιατί πολλά είπα :))

Anestis Ketsetzidis είπε...

Σπίτι μπ..
μπ...σπίτι,
μπούτι εν έκλεισε.
Ψυχραιμίαααααα

zeidoron dtsoukas είπε...

Fortounata θα σου βάλω πιπέρι στη γλώσσα!Δυο κυρίες ήταν που συνεντευξιάζονταν,λέμε τώρα.
Αλήθεια εσύ γιατί άλλαξες όνομα;
Καλό ξημέρωμα να έχεις!

zeidoron dtsoukas είπε...

Μαρία μου πιστεύω πως ήδη θα έχεις ενημερωθεί γιατί η συνέντευξη των δυο από το απόγευμα είναι το "θέμα" της ημέρας.Εμένα δεν με πείραξε που παραδέχτηκε η κυρία Τζ ότι συμφώνησε να παίξει σε τσόντα και μάλιστα αποδέχτηκε την πρόταση αμέσως χωρίς δεύτερη σκέψη.Με ενόχλησε που ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια προέβαλε μεσημεριάτικα μια "πορνοστάρ" η οποία προσπαθούσε ανεπιτυχώς να δικαιολογήσει τ' αδικαιολόγητα,χωρίς ίχνος τσίπας.
Κι όταν δήλωσε με περίσσιο θράσος "έκανα ό,τι κάνουν όλοι" αντί η δημοσιογράφος να την πιάσει από τα μαλλιά και να την πετάξει έξω χασκογελούσε κι αυτή και στο καπάκι το κοινό που ήταν στο στούντιο ξέσπασε σε παρατεταμένα χειροκροτήματα!Οπως ξέρεις μικρά παιδιά δεν έχω αλλά θεωρώ πως είναι απαράδεκτο να παρουσιάζεται μια Τζ ως πρότυπο.Ελεος δηλαδή!
Πιστεύω πως αυτό το κορίτσι μόλις αποσυρθούν οι κάμερες από δίπλα του θα καταρρεύσει και ίσως προβεί σε πράξη αυτοχειρίας.Θα ήθελα τη γνώμη σου ως ψυχολόγου επί του θέματος αυτού.Να είσαι καλά,καλό ξημέρωμα!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητή μου Τhumbelina δεν έχω κάτι να συμπληρώσω,τα είπες όλα και μάλιστα πολύ εύστοχα!
Α,περαστικά και να ξεκλέβεις λίγο χρόνο για καμιά ανάρτηση.
Επίσης αν έχεις άποψη για τον Νικόλα Ασιμο θα ήθελα να την εκφράσεις.
Καλό ξημέρωμα να έχεις!

zeidoron dtsoukas είπε...

Ανέστη εσείς οι βόρειοι μου φαίνεται πως θέλετε πιπέρι!
Καθένας βγάζει το ψωμί του με τον ιδρώτα του κι άμα είναι καλός έχει και παντεσπάνι!
Καλό ξημέρωμα φίλε μου.

( fortounata) είπε...

zeidoron.Δεν είπα τίποτε κακό, μου το έστειλαν μήνυμα.Το όνομα μου το έδωσε η Ζουζούνα.

Γραφεας Πεζικου είπε...

Πόσα τελικά θέλουν για να μας αποτρελάνουν αδερφέ,που σπεύδω ολόψυχα να σε συγχαρώ για την ανάρτηση,την οποία εξ ολοκλήρου προσυπογράφω γιατί απόλυτα με εκφράζει!Επειδή όπως προ βλέπω σίγουρα θα δεχθώ βέλη αιχμηρά από ανθρώπους που προσεγγίζουν το θέμα από την δική τους οπτική γωνία όπως το περιβόητο(Ε.Σ.Ρ.) που (τιμώρησε το Ράδιο Αρβύλα με 150.000.- Ευρώ πρόστιμο για "μεσονύκτια παράβαση"και δεν προέβη σε εκμαυλισμό συνειδήσεων ανώριμων νιάτων!)Δεν θα μακρηγορήσω,αρκούμενος να επαναλάβω,τα λόγια σου περί εμετικής εκπομπής και περί του κάτω του ΜΗΔΕΝΟΣ υπάρχει και το ΤΙΠΟΤΑ!!!,Μ'αρέσει που η μία εκ των δύο συνεντευξιαζόμενων κυριών είναι και μητέρα ανηλίκων και ΔΕΝ τυγχάνω υπόψη και Πουριτανός!.......
Τα θερμά μου συγχαρητήρια και πάλι για τη "διακριτική σου μετριοπάθεια",καταλαβαίνεις νομίζω την ειρωνεία μου για τα κορίτσια της εκπομπής και για το συνονθύλευμα των ζωντανά παρευρισκομένων, παρισταμένων για τους οποίους/ες ελοχεύει ο φόβος να αποτελέσουν Πρότυπα δυστυχώς!!!.........

Γραφεας Πεζικου είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΜΕΝΟΙ ΔΗΛΩΝΩ ΜΕΤΑ ΠΑΡΡΗΣΙΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ "ΕΥΤΥΧΙΑ" ΚΑΙ ΤΗΝ "ΤΥΧΗ" ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗΚΟΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ.....ΟΧΙ ΤΙΠΟΤ'ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΜΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΟΥΜΕΝΟΥ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ.... Τ Ι Π Ο Τ Α;;;...

Maria Tzirita είπε...

Δημήτρη νομίζω πως το ψυχολογικό προφίλ της κοπέλας το έχεις ήδη ακούσει στις τόσες εκπομπές που γίνονται και την αναλύουν ως φαινόμενο. Καθόλου φαινόμενο δεν είναι όμως, υπάρχουν πάρα πολλά τέτοια παιδιά μικρά και μεγάλα γύρω μας, απλά δεν τα μαθαίνουμε ποτέ.
Η άποψή μου είναι ότι η Τζ. έχει ψυχιατρικό πρόβλημα και όχι ψυχολογικό. Σαφώς ενισχύθηκε από εξωτερικούς παράγοντες, όπως η έκθεση στη δημοσιότητα και η έλλειψη σωστής οικογενειακής καθοδήγησης, όμως μην τα βάζουμ εόλα στο ίδιο καζάνι. Υπάρχουν άνθρωποι που κακοποιήθηκαν ως παιδιά κι όμως ωρίμασαν κι έγιναν ισορροπημένα μέλη μιας κοινωνίας και μιας δικής τους οικογένειας αργότερα. Θεωρώ ότι η κοπέλα πάσχει από ψυχική νόσο και πιθανότατα από διπολική διαταραχή. Όταν βρεθούμε από κοντά θα σου εξηγήσω περισσότερα.
Φιλιά και πάλι!

zeidoron dtsoukas είπε...

Φορτουνιασμένη ψυχή εντάξει καλέ πλάκα έκανα,άλλωστε την ίδια άποψη την έχουν πολλοί!
Να είσαι καλά,καλό μεσημέρι!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Χριστόδουλε σ' ευχαριστώ!
Και συ πάντως τα είπες χύμα και τσεκουράτα.Καλά να περνάς!

zeidoron dtsoukas είπε...

Μαρία μου εσύ ξέρεις καλύτερα απ' όλους μας.Για να λες ότι το πρόβλημα της είναι ψυχιατρικό κάτι παρα πάνω από μας θα 'χεις διαγνώσει.
Καλή επιτυχία στη Γερμανία και πες τους επί τη ευκαιρία να πάψουν να μας ειρωνεύονται γιατί το πρόσφατο παρελθόν τους είναι πολύ πιο βρώμικο από το δικό μας σήμερα.
Πολλά φιλιά!

Γηγενής Αγρινιώτης είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑ ΤΣΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΣΟΒΑΡΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ --ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΤΟΝ .....
ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΙΔΕΕΣ.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ!

zeidoron dtsoukas είπε...

Στέλιο σύνελθε,παρεκτρέπεσαι του ορθού δρόμου!
Πως σου φαίνεται η υπογραφή;
Καλό Σαββατοκύριακο,φιλιά σε όλους!

Read more: Go to TOP and Bottom