Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Αναβολή πλειστηριασμών την Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία - Θα γίνουν οι ηλεκτρονικοί

Μόνο ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί αύριο, ανακοίνωσε ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείου Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου

Αύριο Τετάρτη μόνο οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα διεξαχθούν, ενώ αντίθετα κανένας δεν θα διεξαχθεί στα Ειρηνοδικεία της Αττικής , σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού
Συμβουλίου του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου.


Σύμφωνα με τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Αθηνών αναβάλλεται η αυριανή διαδικασία των πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία με επισπεύδοντες τις Τράπεζες, το Ελληνικό Δημόσιο, τους Δήμους και τα ασφαλιστικά ταμεία, οι οποίοι έχουν προγραμματισθεί.

Επισημαίνεται ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και αυτοί που αφορούν επισπεύδοντες ιδιώτες θα διεξαχθούν κανονικά.

Σύμφωνα με τον Σύλλογο «η απόφαση ελήφθη προκειμένου να υλοποιηθούν οι νομοθετικές ρυθμίσεις, οι σχετικές με τη διαδικασία διενέργειας πλειστηριασμών».

Ακόμη, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση ότι «είναι αυτονόητο ότι η διαδικασία διεξαγωγής πλειστηριασμών απαιτεί ευαίσθητους χειρισμούς από όλες τις πλευρές και κοινός στόχος αποτελεί η ομαλή και ασφαλής διεκπεραίωση τους προς το συμφέρον όλων υπό τις παρούσες εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για την Ελληνική κοινωνία και αγορά».

Η Ανακοίνωση του Συλλόγου – Αναβολή πλειστηριασμών την Τετάρτη

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

τo Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου ενημερώνει τα μέλη του Συλλόγου του, αλλά και τους νόμιμα συμμετέχοντες ότι αναβάλλεται η διαδικασία των πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία της περιφέρειάς μας με επισπεύδοντες τις τράπεζες, το Ελληνικό Δημόσιο, τους Δήμους και τα ασφαλιστικά ταμεία, οι οποίοι έχουν προγραμματισθεί για την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017.

Επισημαίνεται ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και αυτοί που αφορούν επισπεύδοντες ιδιώτες θα διεξαχθούν κανονικά.

Η ως άνω απόφαση ελήφθη προκειμένου να υλοποιηθούν οι νομοθετικές ρυθμίσεις, οι σχετικές με τη διαδικασία διενέργειας πλειστηριασμών.

Είναι αυτονόητο ότι η διαδικασία διεξαγωγής πλειστηριασμών απαιτεί ευαίσθητους χειρισμούς από όλες τις πλευρές και κοινός στόχος αποτελεί η ομαλή και ασφαλής διεκπεραίωση τους προς το συμφέρον όλων υπό τις παρούσες εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για την Ελληνική κοινωνία και αγορά.

Με τιμή

O Πρόεδρος           Η Γενική Γραμματέας

Γεώργιος Ρούσκας Ευτυχία Καραστάθη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom