Κυριακή 24 Μαΐου 2015

To έγγραφο της 6ης ΥΠΕ που ζητά την πειθαρχική δίωξη του διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου


Με έγγραφό της προς τον Υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή η διοίκηση της 6ης ΥΠΕ ζητά την πειθαρχική δίωξη του διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου,Γεωργίου Βλάχου, για μια σειρά πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Στο περί ου ο λόγος έγγραφο το οποίο δημοσιεύει αποκλειστικά το
AgrinioNet.gr αναφέρεται ότι ο διοικητής του νοσοκομείου Αγρινίου «δεν υλοποιεί οδηγίες της διοίκησης της 6ης ΥΠΕ που έχουν ως σκοπό την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας του Γ.Ν Αιτωλοακαρνανίας, δεν υλοποιεί οδηγίες που έχουν ως στόχο την αποκατάσταση της νομιμότητας προβαίνοντας σε αυθαίρετες υπηρεσιακές μεταβολές,

Εξαπολύει απειλές σε ειδικευόμενους ιατρούς που βρίσκονται σε κινητοποίηση, επίσχεση εργασίας, παρά τις αντίθετες οδηγίες που έχει λάβει από την διοίκηση της 6ης ΥΠΕ».

Στο νοσοκομείο Αγρινίου η κατάσταση μεταξύ των γιατρών, σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr, είναι σε κάποιες περιπτώσεις σε πολύ κακό σημείο και αυτό γιατί από τη διοίκηση κυκλοφόρησε ότι δεν θα πληρωθούν και τους 3 μήνες των εφημεριών οι αποσπασμένοι γιατροί αλλά τον ένα.

Κάποιοι από τη χειρουργική κλινική λέγεται ότι δημιούργησαν ένταση με αποσπασμένους γιατρούς από τα Κ.Υ για το συγκεκριμένο θέμα.

Μετά από αυτή την ένταση που δημιουργήθηκε λέγεται ότι άμεσα ενημερώθηκε η 6η ΥΠΕ και στη συνέχεια ζήτησε την πειθαρχική του δίωξη. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι αναμένεται γιατροί να ζητήσουν την άμεση απομάκρυνση του διοικητή από τον Υπουργό Υγείας.

http://agrinionet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom