Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Στον Πειραιά το τρίτο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου (φωτο & βίντεο)

«φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο»

To κρουαζιερόπλοιο «QUANTUM OF THE SEAS» της εταιρίας Royal Carribean International (RCI) και με καπετάνιο τον κ.Srecko “Felix” Ban,υποδέχτηκαν η Διοίκηση και τα διευθυντικά στελέχη του ΟΛΠ Α.Ε. στην πρώτη του επίσκεψη στο λιμάνι του Πειραιά,σήμερα το πρωί.

Στην υποδοχή του κρουαζιερόπλοιου βρέθηκαν πέρα από τη διοίκηση
του ΟΛΠ και ο Αν. Υπουργός κ. Θ. Δρίτσα, η Αν. Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, ο Πρέσβης των ΗΠΑ κ. David Pearce, ο Γ. Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Π. Λειβαδάς, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Ι. Μώραλης κα.

Το Quantum of the Seas, το τρίτο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο, ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στην RCI τον Οκτώβριο του 2014, ενώ το παρθενικό του ταξίδι ξεκίνησε στις 2 Νοεμβρίου 2014. Έχει μήκος 347 μέτρα, 2090 καμπίνες, με μέγιστη χωρητικότητα 4.905 επιβατών και πλήρωμα 1500 ατόμων.

Αποτελεί το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που πλέει στα νερά της Μεσογείου και το μεγαλύτερο που επισκέπτεται ως νεότευκτο το λιμάνι του Πειραιά.

Το Quantum of the Seas, θα ελλιμενιστεί και θα εξυπηρετηθεί από τον ΟΛΠ Α.Ε. στο Διεθνή Σταθμό Επιβατών Β’ (Θεμιστοκλής).

Το Quantum of the Seas είναι υπερχλιδάτο και σαφώς όχι για τα δικά μας βαλάντια.... Ας "απολαύσουμε",κατά το φάτε μάτια ψάρια...,πισίνες,τεράστια κινηματογραφική αίθουσα, καζίνο, εστιατόρια με κουζίνες από όλο τον κόσμο και πολλά...πολλά άλλα που διαθέτει!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom