Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΦΡΙΚΗ: ο πα-τέρας σκότωσε την 4χρονη - Συνελήφθη ήδη από την Αστυνομία


Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση της 4χρονης Άννυ από τη Βουλγαρία. Η μικρή έπεσε θύμα δολοφονίας από τον 27χρονο πατέρα της, υπήκοο Βουλγαρίας,ο οποίος ήδη συνελήφθη από την Αστυνομία και ερευνάται ο ρόλος της μητέρας της.Άγνωστο παραμένει προς το παρόν το σημείο όπου βρίσκεται η σορός της μικρής Άννυ.

Η εξαφάνιση της 4χρονης είχε δηλωθεί στις 24 Απριλίου από τους γονείς της,οι οποίοι κατά την ανάκριση έπεφταν συνεχώς σε αντιφάσεις κι έλεγαν διαδοχικά ψέματα.

Γράφαμε νωρίτερα ότι:Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην εξαφάνιση της μικρής Άννυ,καθώς στα δείγματα που είχαν πάρει τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. από το σπίτι του πατέρα της στη Μιχαήλ Βόδα, διαπιστώθηκε ότι το ένα από αυτά φέρει ίχνη αίματος,που κατά πάσα πιθανότητα είναι του μικρού παιδιού!

Με τις χειρότερες αποκαλύψεις λύθηκε το μυστήριο εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ, η οποία δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα!



Ο 27χρονος συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της κόρης του.Καταλυτικό ρόλο στην πορεία των ερευνών έχει παίξει η κατάθεση που έδωσε στις βουλγαρικές αρχές ο φίλος του πατέρα.

Υπενθυμίζουμε ότι όταν η μητέρα της Άννυ επέστρεψε από τη Γερμανία, ο πατέρας της αποκάλυψε ότι είχε χάσει το παιδί. Οι δύο γονείς πανικοβλήθηκαν και αντί να δηλώσουν την εξαφάνιση της 4χρονης έφυγαν στη Βουλγαρία.

Εκεί, τους φιλοξένησε ο φίλος του πατέρα, του οποίου η κατάθεση αποτέλεσε '”κλειδί” στις έρευνες της Αστυνομίας. Όπως είπε χαρακτηριστικά στις αρχές: “Τους ρώτησα για το παιδί και μου είπαν ότι μάλλον έχει πεθάνει”!

Η παραπάνω κατάθεση σε συνδυασμό με το αίμα που βρέθηκε σε δείγμα από το διαμέρισμα στη Μιχαήλ Βόδα οδήγησαν στη σύλληψη του πατέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
Από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής εξιχνιάσθηκε ανθρωποκτονία 4χρονης αλλοδαπής υπηκόου Βουλγαρίας, η εξαφάνιση της οποίας είχε δηλωθεί την 24 Απριλίου 2015. Δράστης είναι 27χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας βιολογικός πατέρας του θύματος. Παρουσίαση της υπόθεσης θα γίνει από τον Διοικητή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Ταξίαρχο Χρήστο Παπαζαφείρη αύριο (5/5) και ώρα 12.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom