Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην εξαφάνιση της 4χρονης Άννυ - Ιχνη αίματος στο σπίτι του πατέρα της

Αποχώρησε  ένας δικηγόρος με αιχμές κατά του συναδέλφου του

- Το ένα από τα δείγματα που είχαν πάρει από το σπίτι του πατέρα της Άννυ φέρει ίχνη αίματος
- Η ποσότητα που βρέθηκε είναι πάρα πολύ μικρή και θα μπορούσε να προέρχεται ακόμα κι από κάποιο αβλαβές οικιακό ατύχημα
- Οι αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση εκφράζουν έντονους φόβους ότι στο παιδί έχει συμβεί το χειρότερο
- Η 4χρονη αγνοείται από τις 21 Απριλίου


Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην εξαφάνιση της μικρής Άννυ,
καθώς στα δείγματα που είχαν πάρει τα εργαστήρια από το σπίτι του πατέρα της στη Μιχαήλ Βόδα, διαπιστώθηκε ότι το ένα από αυτά φέρει ίχνη αίματος, κατά πάσα πιθανότητα του μικρού παιδιού!

Η ποσότητα που βρέθηκε είναι πάρα πολύ μικρή και θα μπορούσε να προέρχεται ακόμα κι από κάποιο αβλαβές οικιακό ατύχημα.

Παρόλα αυτά, οι αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση εκφράζουν έντονους φόβους ότι στο παιδί έχει συμβεί το χειρότερο.

Αποσύρθηκε ο ένας δικηγόρος της υπόθεσης
Υπενθυμίζουμε ότι το περασμένο Σάββατο, αποσύρθηκε από την υπόθεση ο ένας εκ των δύο δικηγόρων, Φώτης Μπαμπάνης, ο οποίος την χειριζόταν μαζί με τον δικηγόρο Σταύρο Γεωργίου.

"Αποσύρθηκα συναινετικά μαζί με το ζευγάρι των Βουλγάρων. Ο λόγος ήταν ότι στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη προέκυψε ακόμη ένας Βούλγαρος με τυνησιακά έγγραφα, ο οποίος κοιμόταν στο σπίτι της Μιχαήλ Βόδα, μαζί με τον πατέρα της μικρής. Κάθε φορά αναδεικνύεται κάτι καινούριο. Τώρα αναζητείται αυτός από τις ελληνικές αρχές.

Είναι απαράδεκτη και αντιδεοντολογική η συμπεριφορά του άλλου συναδέλφου, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση, του κ. Γεωργίου, ο οποίος πρώτα από όλα πήρε την υπόθεση πάνω του χωρίς να με αναφέρει καθόλου και εξέφρασε προσβλητικό σχόλιο στο πρόσωπό μου. Ότι δηλαδή αν ήταν αυτός στην υπόθεση από την αρχή δεν θα συνέβαιναν όλα αυτα", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο newsit.gr , o Φώτης Μπαμπάνης.

"Εγώ ενημερώθηκα για την υπόθεση όταν επέστρεφα από τη Σύρο γιατί είχα πενταμελές Εφετείο εκεί. Στη συνέχεια όταν είδα τη μητέρα στο Ανηλίκων, είχε ήδη καταθέσει το ψευδές σενάριο. Δεν την είδα πιο πριν προκειμένου να ενημερωθώ. Όταν την συνάντησα εκείνη κατέθετε ήδη. Δεν αποκλείω κανένα σενάριο και δεν μπορώ να προβλέψω κάτι. Τα αποτελέσματα της σήμανσης θα δείξουν πολλά. Εκεί θα έχουμε καθαρή εικόνα. Στο σπίτι μπορεί να διέμενε και κάποιος άλλος. Διαρκώς προκύπτουν νέα στοιχεία", πρόσθεσε ο κ. Μπαμπάνης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom