Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Σοβαρός τραυματισμός του διοικητή στρατονομίας Ρόδου


Σε σοβαρή κατάσταση με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, διακομίσθηκε ο διοικητής της στρατονομίας της Ρόδου, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ροδιακής, το ατύχημα συνέβη την ώρα που ο άτυχος υπολοχαγός βρισκόταν εν υπηρεσία, στην περιοχή Τσαΐρι. Την ώρα εκείνη πέρασε από το σημείο τουριστικό λεωφορείο με κατεύθυνση το Φαληράκι.

Στεκόταν δίπλα στο στρατιωτικό όχημά του, όταν κατά τραγική σύμπτωση την ώρα που το όχημα περνούσε δίπλα από τον υπολοχαγό, άνοιξε από μόνη της η δεξιά πόρτα αποθήκευσης αποσκευών με αποτέλεσμα να βρει στο κεφάλι τον στρατονόμο και να του προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό. 



Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο πλησιέστερο νοσοκομείο, της Ρόδου, όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Η κατάστασή του πλέον χαρακτηρίζεται σταθερή.

Μόλις το ιατρικό προσωπικό καταφέρει να σταθεροποιήσει τον τραυματία, το οποίο υπολογίζεται να συμβεί εντός της ημέρας, ο άτυχος υπολοχαγός ενδέχεται να μεταφερθεί στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. 

Το περιστατικό έχει γνωστοποιηθεί στο ΥΕΘΑ.



Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του ΓΕΣ:

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι την 11 Νοεμβρίου 2014, περί τις 10:45, στο 7ο χλμ. Ρόδου - Λίνδου, κατά τη διάρκεια εφαρμογής μέτρων ασφαλείας από προσωπικό της Στρατονομίας λόγω βλάβης σε στρατιωτικό όχημα που είχε ακινητοποιηθεί στο σημείο, τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα ο Ανθυπολοχαγός (ΠΖ) Γ.Κ. δυνάμεως της Στρατονομίας από διερχόμενο λεωφορείο των ΚΤΕΛ. Ο τραυματίας διεκομίσθει στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, με διάγνωση κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή.

Δείτε τα πλάνα της Ροδιακής που ακολουθούν:



Πηγή - rodiaki.gr
http://www.onalert.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom