Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Δύο προσαγωγές υπόπτων για την απαγωγή της 27χρονης - Βρήκαν το DNA των απαγωγέων



Το DNA του ανθρώπου που μετέφερε με μοτοσυκλέτα κοντά στο σπίτι της την 27χρονη ανιψιά μεγαλομετόχου του Αστέρα Τρίπολης, έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές αρχές, έπειτα από εργαστηριακές εξετάσεις που έγιναν στα ρούχα της απαχθείσας.

Ηδη δύο άνδρες κρατούνται στην Αστυνομία από το βράδυ του Σαββάτου για την απαγωγή της 27χρονης.

Πρόκειται για έναν 53χρονο και έναν 48χρονο, οι οποίοι παρακολουθούνταν τις τελευταίες ημέρες από αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Οι αρχές είχαν εντοπίσει πρώτα το κρυσφήγετό τους, όπου και κρατούσαν την 27χρονη φοιτήτρια, κοντά στο Μαραθώνα και στη συνέχεια, από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν έφτασαν στα ίχνη των δύο ανδρών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκε μεγάλο μέρος των λίτρων,τα οποία ήταν προσημειωμένα.

Οι δυο άνδρες δεν έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές και δεν ανήκουν στο φιλικό ή επαγγελματικό περιβάλλον της κοπέλας. Οι ίδιοι επικαλούνται οικονομικά προβλήματα, χωρίς ακόμα όμως να έχουν ομολογήσει. Αναζητούνται άλλα δύο άτομα.

Βρήκαν το DNA των απαγωγέων
Ως γνωστόν έπειτα από την παράδοση των λύτρων από τον πατέρα της 27χρονης φοιτήτριας, οι απαγωγείς της μετά από ομηρία 10 ημερών την άφησαν ελεύθερη, μεταφέροντάς την μάλιστα με μοτοσυκλέτα σε σημείο κοντά στο σπίτι της στην περιοχή της Κυψέλης.

Το γεγονός αυτό και κυρίως ότι η κοπέλα ήταν αναγκασμένη να έχει αγκαλιά τον οδηγό της μοτοσυκλέτας κατά την διάρκεια της διαδρομής από το κρησφύγετό τους προς την περιοχής της Κυψέλης, αποδείχθηκε τελικά ένα σοβαρό στοιχείο για τους αστυνομικούς, καθώς έχουν αυτή τη στιγμή στα χέρια τους τον γενετικό κώδικα του δράστη.

Καμία ταύτιση...

Ωστόσο και έπειτα από αναδίφηση στα αρχεία γενετικού υλικού που κρατούν στην ΕΛ.ΑΣ δεν διαπιστώθηκε ταύτιση του DNA του δράστη, με αντίστοιχα δείγματα που υπάρχουν στα αρχεία της Ασφάλειας και είναι βέβαια προσωποποιημένα.

Παράλληλα, ιδίου τύπου DNA έχουν στα χέρια τους οι Αρχές και από το φάκελο που είχαν αφήσει οι απαγωγείς σε εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στην περιοχή της Κυψέλης, ως απόδειξη ζωής από την απαχθείσα προς τους γονείς της- το είχε γράψει η ίδια καθ υπόδειξαν των απαγωγέων της. Στο ίδιο σημείωμα περιλαμβάνονταν και οι χρηματικές απαιτήσεις των ανθρώπων που κρατούσαν φυλακισμένη την 27χρονη φοιτήτρια.

Στο μεταξύ και σύμφωνα με τις πληροφορίες που γίνονται γνωστές και μάλιστα με το «σταγονόμετρο» από τις αρμόδιες Υπηρεσίες, οι έρευνες των Αρχών επικεντρώνονται ακόμα περισσότερο στο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον της 27χρονης, η οποία το τελευταίο διάστημα εργάζονταν σε καφέ κλαμπ, στην περιοχή της Δάφνης.

Οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι πως κάποιος από το φιλικό ή το επαγγελματικό περιβάλλον της κοπέλας έδωσε άθελά τους ίσως πληροφορίες για την οικονομική κατάσταση τις οικογένειας και κυρίως του θείου της απαχθείσας, σε άτομα που δεν έπρεπε.

Μάλιστα ίσως αυτές οι πληροφορίες να έφτασαν στα «αυτιά» ανθρώπων του υποκόσμου που έχουν εμπειρία στο αδίκημα της απαγωγής…
Θεοδόσης Πάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom